Normális, hogy remeg a kutya? SOS! Beteg.
Acetonszagú lehellete a cukorbeteg (embereknek) szokott lenni. Kutyusnál még nem hallottam ilyet.
És amikor adtál neki cukrot, jobban lett?
Megértem az aggodalmadat, remélem meggyógyul a kutyusod. Vidd el a legjobb dokihoz, akit ismersz!
Iszik?Eszeget?Ha eszik mit adsz neki?Inye milyen színű?Pisil eleget?Hányszor volt hasmenése?Játszik,vagy keletlen?Ha a hátán felhúzod a bőrt,mennyi idő amíg rendesen vissza megy?Szeret most sétálni menni?
Nem ehetett meg valamit?Nem adtál neki mostanában valami újat?
Iszik és ahogy mondod, eszeget. A kedve amikor megkapja a gyógyszerét jó, nem levert, de amint kimegy a hatása, azonnal nyűgössé válik. Az ínye rózsaszín, ha benyomom, hamar visszanyeri a színét. A hőrét nem huzgáltam, most hagyom hadd pihenjen.
Beszéltem közben mégegy orvossal, azt mondta a tünetek alapján nagyon úgy néz ki, hogy vírusos vérzést is okozó bél és gyomorhurutja van. A székletében a nyálka és a világos piros vér is erre utal, valamint a hányásab korábban előforduló vér is ezt támassza alá. A remegés lehet ezektől, mármint a hasmenés-hányástól, hogy kissé megváltozik a kutya elektrolit szintje, figyelni kell, hogy igyon.
Ezen kívül a kutya érzi rajtam az ijedtséget, emiatt is reszkethet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!