Hogy szerettessem meg a border collie-t a szüleimmel?
Hát az van hogy én és a tesóm beleszerettünk a borderekbe. A szüleink viszont nem. Nagyon szeretnénk egyet de így szerintem semmi esély rá.
Ötleteket várok,hogy mit tegyek.
A válaszokat előre is köszönöm!
Először az én szüleim se akarták, hogy legyen egy borderem.
Sokat beszéltem, meséltem nekik arról amit a kutyákról olvasok, olvastam. Elmagyaráztam nekik, hogy ha lesz, ha még kapom a kutyust, ami reményeim szerint egy border collie lenne, akkor hogy, és milyen trükköt tanítanék neki.
Minden nap elmondtam nekik, én jó gazda lennék a számára, még ha nem is sportolnék vele.
Az időm bizonyos részét mindig a kutyámmal próbálom kitenni, általában pedig mindig van kedvem hozzá.
Minden nap sétálok vele, egyedül.
De, azért az egyedül sétálással vigyázzál, mert minket ma megtámadta egy kutya, és nem igazán tudtam mit tenni, de szerencsénkre nem lett semmi baja a kutyámnak.De ilyesmiket inkább ne mesélj a szüleidnek, mert elriasztod őket.
Csak nézz sok videót, keress rá neten tenyészetekre, olvass sokat a kutya tartásról/border collie-ról.
Csak jó dolgokat mondj nekik a témáról, és minden nap mesélj nekik a kutyákról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!