Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit gondoltok errol a cikkrol?...

Mit gondoltok errol a cikkrol? Csak szerintem hajmereszto ostobasag a nagy resze?

Figyelt kérdés
[link]
2015. febr. 19. 10:07
1 2
 11/15 sippara ***** válasza:
100%
Szegény cikkírónak valaki mutathatna egy kutyát :/
2015. febr. 19. 11:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Sippara, pont ezen filoztam en is. Tenyleg ugy ir, mint akinek a kutyas tapasztalatai kimerulnek a 101 kiskutya megtekinteseben. :)
2015. febr. 19. 11:37
 13/15 A kérdező kommentje:

A 9-es pontban amugy mit akar mondani? Se fule se farka.

"Minél többször ismétlődik meg egy viselkedés (akármilyen viselkedés), annál valószínűbb, hogy megismétlődik a jövőben. Ez alapvető tény a tanulással kapcsolatban, ez az alapja a legtöbb tanítási módszernek. Emiatt, engedni egy olyan viselkedést, melyet nem akarunk, hogy a kutya csináljon (akár büntetve van, akár nincs) tulajdonképpen ahhoz vezethet, hogy a viselkedés egyre inkább rögzül — még akkor is, ha büntetve volt érte."

2015. febr. 19. 11:39
 14/15 sippara ***** válasza:
Ez így teljesen igaz, csak az a kérdés, hogy ha n büntetem, és nem tiltom (hiszen azt sem lehet csak szeretkével), akkor mégis hogy a francba veszem rá, hogy ne hibázzon?
2015. febr. 19. 11:51
 15/15 sippara ***** válasza:
100%
...egyébként meg ha büntetve volt egy cselekvésért, és annak előfordulása nem ritkul, akkor nem büntettem, csak próbálkoztam.
2015. febr. 19. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!