Színvonalas KÁJ-kennel Magyarországon?
MINDIG a származási hely és ott a legrégebben pásztorkodással foglalkozó családok a legszínvonalasabb tenyésztők a munkakutyáknál... Bár ezen most sokan felhördülnek,de ez az igazság!
Egy kiváló munkakutyát nem a tk teszi és ezerszeresen biztos vagyok benne,h idegrendszerileg stabilabb,egészségesebb ösztönösségből pedig sokkal kreatívabb,önnálóbb,értelmesebb és gazda központúbb bármely tenyésztőtől vett kutyánál...!
Nekem két feltétellel adták oda a két kölyköt. Két hetet velük kellett lennem és meggyőződtek róla,h értek a kutyákhoz és az ő kritérium rendszerük szerint értem is őket. A második feltétel pedig az volt,h kettő éves koráig nem ivartalaníthatom a kutyákat,mert ha bármi történik és nincs más lehetőség,akkor akár a szukát akár a kant egy alom erejéig rendelkezésre kell bocsátanom,mert a vérvonal nem szakadhat meg...
Ez elég extrém,nem? :-)
:DDD
És én a család barátja vagyok ráadásul,a fiukkal együtt voltam katona... :-)
Tettek a húsz éves kutyás múltamra,amíg a sárhegyikkel nem láttak együtt,addig nem kaptam kölyköt... :D
Annyit hozzáteszek,h itt nem a pénz dominál sohasem. Valóban a szelekció és vérvonal fontos nekik,kb százezerbe volt a két kölyök,amiket amúgy nyolcszázért adhattak volna el egy francia jelentkezőnek... Ő ajánlott értük ennyit,következő alomból,ugyanilyen feltételekkel és ugyanennyiért vihetett ő is. EZ a meseszerű! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!