Van egy 20 honapos nemetjuhaszom aki otthon mint egy macska, de az utcan agressziv az emberekkel es a kutyakkal is. Mit tegyek? Trenereknel es iskolaban voltunk mar, de kirugtak miatta. Mit tegyek?
Azért nem írnak vissza, mert egyrészt, nem ülnek itt napi 24 órában, másrészt meg már megírták, mit kéne tenned.
Nekem az nem világos, h ha Németországban élsz, miért egy MAGYAR oldalon kérdezősködsz? Két külön országról beszélünk. A lakhelyeden kéne új kutyaiskolát nézned, és az ottaniaktól kérdezősködni.
Szia!
Nem tudom teljesen nyomon követni de ha jól értem, nem tudsz a tenyésztőhöz fordulni.
Próbálok erőmhöz mérten segíteni.
Victoria Stillwell neve mond valamit?
Nézz tőle videókat, vagy akár érd el őt.
Ivartalanítás mindenfélekeppen. Mint minimális dolog, de túl sokat nem várj tőle.
A kutya valóban titeket véd, csökött tudásom szerint azért, mert titeket alkalmatlannak talál sajnos a falkavezér szerepre. Otthon nem bánt senkit?
A vendégeket sem? Fogj egy kikepzőt, aki kimegy házhoz és vegignezi a kutyát ahogy elindultok sétálni.
Lemozgatás egyenesen kötelező, C.M. a legfontosabb dolognak tartja.
Mivel nj,szellemileg is fel kell rád nézzen.
Továbbá egy rendkívül alapos orvosi kivizsgálás is kellene, hátha vannak a dolognak fizikai okai, esetleg fájdalmaim vannak.
A kutya hogy viselkedik, hol van, bent van, kint van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!