Való nekem pincser?
13eves lany vagyok.
Nagyoncszeretem a kutyakat, ezert szeretnek egyet.A nemet pincser mellett dontottem.Mivel nincs kertunk ezert a lakasban tartanank.Ellenne ott napi 3 seta mellett?
Es lehetne arra szokatni hogy egy helyre pisiljen kakiljon?
Reggel egy 5-10 perces seta...Delutan egy nagyobb ,este meg egy kisebb fel oras....
Igy ellenne mellettem?
Hát ha betartod a fent leírtakat akkor minden kutya boldogan ellene melletted.
A baj csak ott szokott kezdődni mikor megunjuk a cuki kicsi kutyi-mutyit és nincs kedvünk télen napi 3szor 5-10-30 percet lent fagyoskodni az utcán, ahelyett, hogy bent is TV-zhetnék a jó, meleg nappaliban, és aztán ha szegény kutya nem bírja tartani és bepisil/kakil akkor majd ő lesz jól lekiabálva (és akár megverve). Meg aztán mikor valami baja van és át ugatja az éjszakát a lakásban akkor mennyire leszel toleráns vele és mennyire lesznek a szüleid? Most még főként nem rajtad áll a döntés, hanem rajtuk. De ha ők beleegyeznek, te meg betartod a sétákat akkor nincs semmi akadálya.
De azért egy kutya nagy felelősség és persze, mindenki úgy kezdi, hogy ó majd én járok vele kutya suliba minden délután és órákat fogunk sétálni hóban-fagyba-napsütésben, de aztán idővel sokszor elmarad a lelkesedés....
Nagyon koszi!
de nem tudom hogy holcrudnam futtatni ezt a kutyust,mert lehet hogy hazban aluszekony,de kell vele futni...56km/ora az csak valami...es csak agar....ha futnek vele egy fel egy orat naponta az nem biztos h eleg lenne😯😢
pedig a whippetet naagyon szereteem☺
Koszonooom☺
csak az a baj,hogy lepcso van a lakasban ...nagyon sok...tobb szintes de egyedul lakom a csaladommal es a lepcso az megterhelne a labat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!