BioStop egérfogó ragasztó mennyire ártalmas a kutyára?
ez egy kicsit off-topic, de szerintem inkább ne is tarts ilyesmiket otthon, hogy ehhez hasonló esetek ne fordulhassanak elő
humánus módszerekkel is lehet egeret fogni, nem csak így
Nem az a gond, hogy vesztek, nekünk is van. Az a gond, hogy a kutya hozzáfért!
Lehet nem mérgező maga az anyag, de azért csak ragasztó, így nem hiszem, hogy használna a gyomruknak... ÉN tuti megkérdezném inkább az orvost, de te tudod.
Bőrre és szembe, illetve élővízbe nem juthat. Az adatlapján ottnvan, h lenyelés esetén forduljon orvoshoz. Illetve az is, h háziállatok közelébe se kerüljön. Szerinted mennyire bio?
Ja, ezzel egeret fogni állatkínzás, a leghumánusabb a csapós egérfogó. Abból utána az udvarra is kidobhatod a tetemet, ha vad találja meg, nem lesz baja. Szemben a méreggel, meg ezzel a ragasztós $z@rokkal...
Nálunk is van otthon, de mindig figyelünk, hogy a kutya ne férjen hozzá. És a kartonhoz sem, amire kenve van.
(mivel a sima csapda nem fogta meg az egereket, ezért vettünk ilyet).
Én azt mondom, mindenképpen hívd fel a dokit, inkább az ő szájából halld, hogy nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!