Milyen könnyen megtanítható parancsszók vannak még?
Akarom tanítani a kiskutyánkat de az ilyen alap dolgokat mint az ül, fekszik, pacsi, forog, gyere, hozd, marad mind tudja.
szóval milyen parancsszót lehetne neki megtanítani , amit így 6 hónapossan megtud tanulni?
Játékainak nevét, 2-3 darabot könnyen megjegyez, aztán már csak a "hozd"-dal kell összeegyeztetni. Ugatást én is ajánlom, a fel-le kombinációt is, mert hasznos.Hívhatod lábhoz is, annak is nagy előnye van.Próbálhatsz a maradra ráerősíteni, hogy ne csak két méter legyen a távolság, hanem öt vagy tíz..
Nálunk a "halottkutya"-t egyszerűen megtanulta, de én nem borítottam, hanem a jutalmat húztam az orra előtt, magától feküdt az oldalára.
Taníthatod neki a "szégyelld magad" klikkerrel, cellux-ot teszed az orrára, és ha felemelte a mancsát klikk, jutalom.Ez is gyorsan megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!