Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Áttörés? Véletlen siker? Így...

Áttörés? Véletlen siker? Így marad vagy ne bízzam el magam?

Figyelt kérdés

A kutyám még nincs 1,5 éves, nagy pofájú, balhés kamasz, rossz előélettel, viszont nagyon lelkis, bújós. Eddig ha hagytam bújni, agyába szállt és bepróbálkozott, a kutyasuliban folyamatosan küzdöttem vele, az akaratok harca volt, kínlódás. Mindenki jobban haladt, mint mi, ha kedve szottyant,ott hagyott a pályán, keverte a már megtanult parancsokat, szörnyű volt, félt mindentől.

Azt leszögezném, hogy semmi nem változott a mindennapjainkban, napi 10 perc gyakorlás, 1 óra séta két részletben, ha nincs nagyon hideg, kint van, egyébként bent, viszont a kutya mintha 180 fokot fordult volna: figyelmes, engedelmes, bármiről lehívható szabadon is, tökéletesen csinálja a feladatokat póráz nélkül, nem kekeckedik és FIGYEL RÁM, illetve kevésbé ijedős is. Mi történt? Ez így fog maradni?

2015. febr. 5. 20:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem Emese az a dobermannal :)
2015. febr. 6. 06:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Akit Eriknek hivnak? Nem hiszem, o meg csak par napja van a gazdajanal, a kerdezo viszont mar egy eve szenved a kutyajaval.
2015. febr. 6. 07:18
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem, Erik tényleg pár napja van gazdánál.

Emese92 néven fut(ott) egy válaszoló és ő is kb. már 1 éve szenved a dobijával akit 5 hónaposan mentett. Kísérteties a hasonlóság azért tippelek rá.

2015. febr. 6. 07:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is Emese az a dobival, aki átment Erikékhez, ha jól sejtem:) Mentett kutya, több idő, de idővel jobb lesz, türelem.
2015. febr. 6. 07:43
 15/15 A kérdező kommentje:
Németjuhászom van :) csak nem jó helyről. Egyik ismerősömnél született alom és ezt a kölyköt meg akarta tartani, de nagyon rossz volt, úgyhogy tovább ajándékozta.
2015. febr. 6. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!