A kutyamat megfurdettem 1ampulla/1liter neostamosanos vizbe atitattam a szoret aztan hagytam megszaradni. A leirasba az all hogy ki kell obliteni belole alaposan. De en nem tettem. Ez baj? Masik kerdesem. A kutyam ruhes 10naponta kell furdetni neossal. Ha majd elmulik a ruhosseg azutan is lehet majd havi 3x furdetni 10naponta?? Nem tesz benne kart?
#Neostamosan
2015. febr. 5. 18:26
1/8 anonim válasza:
Rosszul tudod, mert nem szabad leöblteni! Nem tudom hol írják ezt? Jól csináltad a fürdetést. Meg kell még kétszer ismételned. Most 2 nap kimarad, és a 3. nap megismételed, majd még egyszer ugyanígy 2 nap kimarad és a 3. nap fürdetés. Ezután havonta egyszer itasd át a szőrét még pár hónapon keresztül. A rühösség elég makacs. Tavasztól tetess rá Advocate cseppet, ez a rühösségre is védelmet ad.
2015. febr. 5. 18:53
2/8 anonim válasza:
Nem kell leöblíteni, pont ez a lényeg, hogy hagyni kell rajta megszáradni!
Viszont egy ampullát inkább 2 liter vízben oldanék fel, főleg ha kutyára kell, nem fekhelyre pl...
10 naponta én kicsit sokallom a használatát, bár van, aki élősködők ellen szinte naponta használja...
2015. febr. 5. 19:44
3/8 anonim válasza:
Időpont ma 19:44
Egy ampulla -1 liter víz. Miért kellene legyengíteni a hatékonyságot?
2015. febr. 5. 20:21
4/8 anonim válasza:
Párszor használtuk mi is a kutyámnál, soha nem öblítettem le, hagytam rajta megszáradni. És soha semmi gond nem volt.
Egyébként a későbbiekben elég a havi 1 fürdetés, mert ha nincs baja, akkor a gyakori fürdetés tönkre teheti a bőrét.
2015. febr. 6. 14:15
5/8 anonim válasza:
Nem kell leöblíteni.
Ha befejeztétek a kezelést, jobb, ha spot-ont teszel rá és nem neostomosannal mosod, mert hatékony, de megelőzésre nem jó, csak pár napig tart a hatása.
2015. febr. 6. 19:45
6/8 A kérdező kommentje:
jo de milyen spot on-t? mellette mindenfele keppen akarok Foresto nyakorvet hasznalni. az melle szabad spot ont alkalmazni?
2015. febr. 7. 02:56
7/8 anonim válasza:
Foresto mellett nem kell spoton.
2015. febr. 7. 09:57
8/8 anonim válasza:
Akkor Foresto. Hogy nyakörv, vagy spot-on, teljesen mindegy. De amellett sem kell neoval lemosni a kutyát havi háromszor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!