Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiú-lány tacskópárom van....

Fiú-lány tacskópárom van. Testvérek, de nem gondoltam, hogy ivarérettek már és a szuka 4 kölyköt szült. (tesótól) Látszólag semmi bajuk, egészségesek. Elképzelhető, hogy ez így is marad? Eliza

Figyelt kérdés
Amint lehet, gazdit keresek nekik és továbbtenyésztésre nem ajánlom őket.Elképzelhető, hogy semmi bajuk nem lesz?Eliza
2010. febr. 10. 00:03
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
78%

21:02-nek

A kutya másképpen éhezik, mint a gyermek?

Kérdezőnek:

Rokontenyésztésből ált. génhibás utódok születnek.

Hallottál már epilepsziás kutyáról? Vszínű, hogy a felmenői

ugyanezen módon jöttek a világra.

Nem vetted észre, hogy tüzel a szuka: etetted a 3 hét folyamán? Meg sem simogattad 3 hétig? Minek neked kutya?

2010. febr. 11. 18:08
 22/31 A kérdező kommentje:
Sok itt a bunkó ember, a normális hozzászólóknak köszönöm.1.A kutyák törzskönyvesek.2.Kedvencnek vettük őket.3.Minden oltásuk,stb. rendben van.3.A kölykök azért jötek "váratlanul" mert a tüzelés idején kórházban voltam 2 hétig.Szomszéd néni látta el őket.4. A vemhességet észrevettem természetesen.5. Voltunk állatorvosnál.A kölykök nem betegek, kedvencnek ajánlotta őket.6.Én csak azt kérdeztem vona, hogy mik a tapasztalatok...aki erre válaszolt, annak köszönöm. 7.Aki "leugatott" (a tacsik szebben ugatnak) az magát minősítette.Jellemző, hogy sokan itt dühöngik ki magukat!
2010. febr. 11. 20:48
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Persze , mégis miről állapította meg az orvosod hogy semmi bajuk ??

Rájuknézett aztán kész ... Ezeket a kölyköket nem lehetne eladni , pénzt kérni értük , és ha el is adod akkor is csak ivartalanítási szerződéssel !!

Egyébként meg , tudjuk minden véletlen alom gazdája talál kifogást hogy éppen miért nem tett semmit , ha csak kedvencnek vetted meg őket , akkor miért nem ivartalanítottad a szukát a korai vemhességnél ??

No én nem tépem a számat feleslegesen , remélem ezek után ivartalanítani fogod a szukát legalább , a kölyköknek pedig jó otthont találsz és ivartalanítási szerződéssel adod oda, ha már ennyit ártottál megának a fajtának , ennyit megtehetsz !

2010. febr. 12. 10:34
 24/31 anonim ***** válasza:
54%
Nincs mentség hiába voltál kórházban, tudnod kellett volna azt az alapvető dolgot, hogy mikor tüzel először a kutya és hogy már akkor is tud vemhesülni... És azon kívül is lett volna még más lehetőséged... De ugye ha kiivartalanítod akkor nem tudod többet elletni... Sajnálom hogy mi nem tudtunk tapasztalatokkal szolgálni, mert mi nem csinálunk kölyköket a testvér és egyéb rokon kutyáinknak!
2010. febr. 12. 14:59
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves utolsó Te miért nem ivartalaníttatod magad?Mi lenne ha a kérdésre válaszolnál és mi lenne ha a magad dolgával törődnél?
2010. febr. 12. 15:04
 26/31 anonim ***** válasza:
70%

Kedves utolsó , te meg miért nem érted meg hogy nem szabadott volna a kicsikek megszületniük , több 100 kutya él gazdátlanul Nagyon sok közülök Fajtatiszta ... !

Nem kell több véletlen alom !!!!!!!!!!!!!!!

2010. febr. 12. 17:57
 27/31 anonim ***** válasza:
Na igen!Nem több kutya él menhelyen mint amennyi gyerek nevelő otthonban!Akkor ivartalanítsuk a nőket is ne szüljenek az államnak!Amúgy meg felesleges ezen vitázni mert mindig is lesznek felelőtlen állat tartok ezt nem fogjuk megváltoztatni Te is tudod!:)
2010. febr. 12. 18:32
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Bizony néhány nőt is kellene , jó is lenne !

Igen tudom :)

Csak ez olyan elkeserítő :S

2010. febr. 12. 19:07
 29/31 anonim ***** válasza:

Kedves 15:04 válaszoltam a kérdésre talán nézz utána. Az nem az én bajom ha fáj az igazság...

Amúgy meg a tudatosan gyereket nem vállalók csoportjába tartozom mert más dolgokat tartok fontosnak az életben, úgyhogy felesleges az ilyen beszólásod. :)

2010. febr. 12. 20:40
 30/31 A kérdező kommentje:
Eszem megáll...tán még a holtjában fekvő embert is visszahoznátok a másvilágról hogy gondoskodjon a kutyáiról! Egy épkézláb hozzászólás érkezett összesen: aki leírta, hogy hasonlóképp született kutyákról tud és mi van velük! Én csak ilyen válaszokat vártam...Kár volt koptatni a "legokosabbaknak" a billentyűket...
2010. febr. 14. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!