Fiú-lány tacskópárom van. Testvérek, de nem gondoltam, hogy ivarérettek már és a szuka 4 kölyköt szült. (tesótól) Látszólag semmi bajuk, egészségesek. Elképzelhető, hogy ez így is marad? Eliza
21:02-nek
A kutya másképpen éhezik, mint a gyermek?
Kérdezőnek:
Rokontenyésztésből ált. génhibás utódok születnek.
Hallottál már epilepsziás kutyáról? Vszínű, hogy a felmenői
ugyanezen módon jöttek a világra.
Nem vetted észre, hogy tüzel a szuka: etetted a 3 hét folyamán? Meg sem simogattad 3 hétig? Minek neked kutya?
Persze , mégis miről állapította meg az orvosod hogy semmi bajuk ??
Rájuknézett aztán kész ... Ezeket a kölyköket nem lehetne eladni , pénzt kérni értük , és ha el is adod akkor is csak ivartalanítási szerződéssel !!
Egyébként meg , tudjuk minden véletlen alom gazdája talál kifogást hogy éppen miért nem tett semmit , ha csak kedvencnek vetted meg őket , akkor miért nem ivartalanítottad a szukát a korai vemhességnél ??
No én nem tépem a számat feleslegesen , remélem ezek után ivartalanítani fogod a szukát legalább , a kölyköknek pedig jó otthont találsz és ivartalanítási szerződéssel adod oda, ha már ennyit ártottál megának a fajtának , ennyit megtehetsz !
Kedves utolsó , te meg miért nem érted meg hogy nem szabadott volna a kicsikek megszületniük , több 100 kutya él gazdátlanul Nagyon sok közülök Fajtatiszta ... !
Nem kell több véletlen alom !!!!!!!!!!!!!!!
Bizony néhány nőt is kellene , jó is lenne !
Igen tudom :)
Csak ez olyan elkeserítő :S
Kedves 15:04 válaszoltam a kérdésre talán nézz utána. Az nem az én bajom ha fáj az igazság...
Amúgy meg a tudatosan gyereket nem vállalók csoportjába tartozom mert más dolgokat tartok fontosnak az életben, úgyhogy felesleges az ilyen beszólásod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!