Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiú-lány tacskópárom van....

Fiú-lány tacskópárom van. Testvérek, de nem gondoltam, hogy ivarérettek már és a szuka 4 kölyköt szült. (tesótól) Látszólag semmi bajuk, egészségesek. Elképzelhető, hogy ez így is marad? Eliza

Figyelt kérdés
Amint lehet, gazdit keresek nekik és továbbtenyésztésre nem ajánlom őket.Elképzelhető, hogy semmi bajuk nem lesz?Eliza
2010. febr. 10. 00:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%
Még valami : A kölyköket CSAK IVARTALANÍTÁSI szerződéssel ajándékozd el , amit ha lehet 6-8 hónapos korukig csináltassanak meg a leendő gazdik ! Mert a kölyköknél több az esély a genetikai hibákra , és ha szaporítóhoz kerül valamelyik akkor aztán ....... jobb ezt le sem írni :S
2010. febr. 10. 10:21
 12/31 anonim ***** válasza:
87%
Az elsőnek azért van tök igaza, mert az ilyen gazda maximálisan felelőtlen. Létezik tacskó fajtamentés, nekik nem kevés munkát adnak az ilyen almok a későbbiekben. Most még édik a picik, de majd a beteg, ivaros felnőtt kutyákat lehet tuszkolni a menhelyre/fajtamentőhöz, amikor a tuti gazdijelölt ne adj'isten gyereket vár, elköltözöt, munka nélkül maradt...
2010. febr. 10. 12:12
 13/31 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy nincs igaza ott van a válaszomban, hogy igen elrontotta. Nekem egyedül a hangnemmel volt bajom, mert emberi módon is el lehet mondani. Hát ez volt az amiért azt írtam az elsőnek semmi más...
2010. febr. 10. 12:25
 14/31 anonim ***** válasza:
15%
előszöris,nem ESő hanem első...xD....modszor meg mi közötök hozzá hogy mi lesz a 4 kiskutyával??Ha támogattok menhelyeket, akkor megértem hogy lázadoztok de ha nem akkor pofa befog..és bízzátok a menhelyre azt hogy fogad-e be állatot...ennyi...bunkó parasztok..
2010. febr. 10. 18:11
 15/31 anonim ***** válasza:
75%
Első vagyok az a közünk hozzá hogy mi vagyunk felelősek a kutyákért! Ha te látsz éhező gyerekeket akkor semmi közöd hozzá? Társadalomban élünk mindenkinek ki kell venni belőle a részét. Amúgy most fogadtunk örökbe egy kiskutyát a menhelyről. :) csak mi nem kamuból mint te vagy legalább nem buktatott le az hogy milyen butaságokat mondunk úgy mint téged... :D
2010. febr. 10. 18:20
 16/31 anonim ***** válasza:
63%

Elírtam bocsi ... de legalább igazat adtam neked nem dirakt írtam ESŐT !!

Én támogatom a hozzám legközelebb eső menhelyet ...

Adóm 1% , valamint kutyatáppal , sétáltatok , segítek örökbe adni stb... ! Erről ennyit :S

2010. febr. 10. 19:22
 17/31 anonim ***** válasza:
Direkt :P
2010. febr. 10. 19:22
 18/31 anonim ***** válasza:
26%
18:20 te naon hül*e vagy...1 kutyát összehasonlítani 1 gyerekkel...2 kutya tulajdonosa
2010. febr. 10. 21:02
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Én győztem, nekem meg 3 van! :) És azért mert szerinted a kutya valami alsóbbrendű dolog még igenis felelősek vagyunk érte ha már a környezetünkbe hoztuk!
2010. febr. 11. 00:09
 20/31 anonim ***** válasza:
70%

Nekem 5 kutyám van :)

No de nem ez a lényeg.... a kérdező nem ír ahogy elnézem , remélem a föld alá sűlyed !

Én nekem a kutyáim a minden , és igen többre tartom őket mint jópár embert, ezért nem kell a másikat lehülyézni !

Én az állatokat támogatom minden formában ahogy csak lehet , ez embereket nem , lehet kegyetlenül hangzik de ez én vagyok .... és én így döntöttem !

2010. febr. 11. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!