Miért nem tanácsos a szuka kutyát első tüzeléskor pároztatni?
Figyelt kérdés
2015. febr. 2. 12:24
1/11 anonim válasza:
Egyik tüzelésénél sem tanácsos pároztatni a szukát, ha
- nincs törzskönyve
- nincsenek egészségügyi szűrései
- nincs a gazdának tenyész engedélye
Miért?
Mert tele vannak a menhelyek gazdára váró kutyával, nem kell több!
2/11 anonim válasza:
Mert túl fiatal...a lányod se lesz terhes azonnal, ahogy menstruálni kezd.
Ráadásul nincs is szükség még egy alom fölöslegesen született kölyökre.
3/11 anonim válasza:
Némely kutya 6-8 hónaposan tüzel először. Szerinted???
4/11 anonim válasza:
Mert fiatal.Az,hogy ivarérett,nem egyenlő azzal,hogy elkezdhet szülni.Kb.két ėves korára éri el a kutya kifejlett önmagát.S bár nem mindig hasznos a párhuzam,de hogy érthetőbb legyen,azért,amiért egy tíz éves,menstruáló gyereknek sem.
5/11 anonim válasza:
Csak nyugodtan pároztasd 6-7 hónaposan. És majd ha lesz lányod, őt is rakd egy pasi alá már 12 éves korában, hogy minél hamarabb meglegyen az unoka. Hisz ugyan az a kettő.
De tudod, ha már ilyen kérdés felmerül benned a saját kutyáddal szemben -persze remélem, hogy ez csak szimpla érdeklődés, nem szaporítási terv-, akkor a kutyatartást is el kellene felejtened, mert alkalmatlan vagy rá.
6/11 A kérdező kommentje:
Öregem, nem vagytok semmik, emberek. Az ember feltesz egy kérdést és máris a tökének ugrotok meg elkezdtek nekem 10 éves kislányokkal példázódni. Általában meg szoktam köszönni a válaszokat, de ahhoz előbb meg kéne tanulnotok normálisan beszélni.
2015. febr. 3. 09:32
7/11 anonim válasza:
Mert a józan paraszti észt hiányoltuk a kérdésedből..... Szerintem legközelebb gondolkodni először.
8/11 anonim válasza:
Felteszel egy végtelenül ostoba kérdést, amit illene a saját kútfődből is tudnod, és azt várod, hogy normális hangvételben válaszoljanak? :D
9/11 A kérdező kommentje:
Ne mondd, fiam, hogy végtelenül ostoba kérdés?! Te úgy születtél hogy tudtad?
2015. febr. 3. 17:40
10/11 anonim válasza:
Mármint hogy egy fél éves kölyökkutyát nem fedezünk be? Igen, ezt magamtól is tudom, lévén, hogy nem egy fél éves kiskutya volt már nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!