Mi az oka annak hogy szuka kutyám próbál "szexelni" mindenkivel aki csak betér hozzám?
MOndjuk ivartalanitás
Dominancia jele!
Rászólni, leállítani próbáltad már? De nem úgy, hogy "öngyölöm-bögylöm, ne csináld" hanem úgy határozottan....
Egyből tisztelne téged, és a többi embert is, mert így úgy tűnik tojik a fejedre.
Szukáknál az ivartalanítás nem eredményez kevesebb dominanciát! Persze, alapból nagyon tanácsos megműttetni, de a problémán nem fog segíteni egy kicsit sem. És magával a dominanciával nincs gond, sőt, de az már baj, ha az embereket, sőt a gazdát is ledominálja a kutya. Az már nevelési hiba következménye. A "féltékenységgel" is ledominál titeket. És ez nem csak az adott embernek szól, hanem neked is, kérdező, hisz megteheti a jelenlétedben.
Az én szuka kutyám is próbálkozott kamasz korában, rajtam is, más kutyákon is, rövid úton leállítottam. Keményen tiltottam és büntettem, ha kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!