Egy nagy méretű kutya szét tud rágni egy drótkerítést?
Nem tudom milyen fajta kutya lehet, de lehet vagy 55 kiló, néha elszakítja a láncát, és kiköt nálunk a kertben.
A szomszédban lakik.
És azt nem tudom, a kutya rágta így szét a kerítést, vagy betörő lehetett?
Inkább ki tudja bontani.
Nem magát a drótot rágja el, hanem addig cibálja, amíg az összefonott részek szét nem csúsznak. Azt még egy közepes kutya is simán megcsinálja.
De jobban belegondolva, most gyakorlati tapasztalatból indultam ki, és a szóban forgó drótkerítés egy nagyon acélos drótból volt. Láttam már sokkal gyengébb, hajlékonyabb (alu ötvözet?) dróthálót is, azt lehet, hogy széttépné, mint a szart.
Mindenesetre egy betörő biztos nem áll neki szétrágni egy kerítést. :)
Inkább átugorja, vagy elvágja, de azt meg lehet látni, ha vágva van.
köszi.
Elég laza kerítés, ha azon átmászik egy ember, az akrobata lehet csak.
Elég összevissza van nyirbálva a kerítés, meg a túloldalán az alja van felemelve, szóval alul közlekedett az illető.
Az a szokásos fonott drótkerítés, acél, nem alu.
El tudja rágni, de ahhoz igen motiváltnak kellene lennie. A másik, hogy ha ez az utca felőli kerítésetek, vajon miért rághatta be magát a kutya hozzátok, ahelyett, hogy csavargott volna egy jót? Ha a szomszédtól választ el, akkor meg gondolom nem egyik kertből a másikba lopózott át a tolvaj.
A kerítésen látszódnia kellene, hogy vágva lett-e vagy rágva.
Lehet, kirágta magát(a kutya) a kertünkből, mert nekünk is van kutya szabadon, aztán rájött a mehetnék. Csak ha a szomszédból meglép, hozzánk kerül egyből. Az utca az odébb van, de rálátni a következő szomszéd gépeire az utcáról, úgyhogy ezért agyalok, hogy ki, meg mi lehetett?
Összevissza van nyirbálva a kerítés, nem szabályosan.
Én is inkább a kutyára tippelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!