Mitől emelheti fel a kutya az egyik lábát folyton?
"Szüleim soha sincsenek itthon.Én meg nem tudom elvinni."
2 éve nem volt egy olyan nap, amikor otthon lettek volna 2 óra hosszát? És akkor nem is jársz suliba/dolgozni, mert anyu és apu nélkül megáll az élet? :O
vagy csípőízületi diszplázia
esetleg a mancával is lehet valami
vagy bármi
amikor meg játszik vagy izgalomban van, gyorsan kell cselekednie, akkor inkább bevállalja a kisebb fájdalmat az izgalmasabb dologért vagy ilyenkor az adrenalin miatt kevésbé érzi
2 éve baja van a kutyának, orvos nem làtta...ezek szerint oltást se kapott?
Te miért nem viszed el? A szomszéd kislàny 9 évesen egyedül hordja a kutyáját orvoshoz.
2 év alatt hogyan kapott akkor kötelező veszettség elleni oltást, ha orvoshoz nem tudjátok elvinni?
Egyébként miért nem tudod elvinni? Pórázra veszed, és elmentek az állatorvoshoz. Csak ő fogja tudni megmondani, hogy mi baja a lábának, mi itt látatlanban biztos, hogy nem.
én várom már azt a kérdést, hogy: kutyám lábát levágta a villamos, mit csináljak vele?
de ne ítélkezzünk, lehet hogy Debreceniek, ott meg ugye ( Pató Pál úr ) lassan működnek a dolgok:)))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!