A minap nagyon felhúztak bizonyos emberek. Arról van szó, hogy dolgozok és egy saját kutyára gyűjtöm a pénzt (tenyésztőtől vennék, fajtatiszta kutyát, mert már régóta szerelmese vagyok egy adott fajtának). Erre kapom az okoskodásokat, hogy jaj de vannak fontosabb dolgok is egy kutyánál, inkább saját lakásra/házra vagy autóra vagy plazma tévére tegyem félre a pénzem, mert a kutyának semmi haszna, csak viszi a pénzt... Tisztában vagyok vele, hogy egy kutya költségekkel jár, nyilván ezért spórolom a pénzt, de az emberek miért nézik konkrétan bolondnak azt, aki egy háziállatra gyűjt? Legyen kutyám majd 40 évesen, amikor tán sikerül vennem egy saját lakást pár millióért, de akkor meg majd jön az hogy "de a gyerekvállalás, esküvő, gyerek iskolázása, stb"... Meg visszakérdezek, hogy tán jobb lenne ha egy iPhone 6-ra gyűjtenék, annak több értelme lenne? És még mondják nekem, hogy hát az mennyivel jobb mint a kutya, azt még 3 év múlva is el lehet adni nem kevés pénzért...
2015. jan. 31. 19:45
1/7 anonim válasza:
Gyerek is viszi a pénzt, akkor ne legyen soha gyereked? pedig egy gyerek milliókba kerül, mire egyedül megtud élni a lábán! Hányingerem van az ilyen felfogású emberektől! Ne akarják a másikra erőltetni már az akaratukat! Saját magad dönts, ne hagyd magad befolyásolni mások által! Senkinek nincs joga beleszólni a másik életébe!
Ezek ostoba, primitív, önző emberek.
2015. jan. 31. 19:49
2/7 anonim válasza:
Nem kell ezt olyanokkal megbeszélni, akik szerint az állat értelmetlen. Te tudod, miért szeretnél kutyát, ha erről akarsz beszélgetni, keress olyanokat, akiknek egyezik az értékrendje a tieddel.
2015. jan. 31. 19:50
3/7 anonim válasza:
Azt, hogy semmi közük hozzá mire gyűjtesz! Ha leszólnak, ne foglalkozz vele és kész.
2015. jan. 31. 20:00
4/7 anonim válasza:
Milyen jó is az, amikor a kutyus odabújik hozzád és szuszog a füledbe!!!! Telefonból jó az egyszerű, olcsó is, de a kutyus az olyan legyen, amilyet szeretnél. Akinek nincs kutyája, az nem is tudja megérteni. Mással ne foglalkozz.
2015. jan. 31. 20:40
5/7 anonim válasza:
Sok gyöpagyú van sajnos. Te viszont miért foglalkozol mások véleményével? Ők úgy gondolják, te meg nem, kit érdekel. Nem kell meggyőznöd őket, és felhúznod magad sem érdemes. Mondd mosolyogva, hogy "igazatok van", aztán spórolj nyugodtan tovább a kutyádra, és sz*rd le mások véleményét.
2015. jan. 31. 22:12
6/7 anonim válasza:
Na, én ilyenkor szoktam mélyen az emberek szemébe nézni és megkérdezni, hogy inkább költsem piára meg drogra? :P Erre általában elhallgatnak. De nagy általánosságban nem érdemes velük foglalkozni. Kötve hiszem, hogy nekik nincs semmi hobbijuk, azaz olyan tevékenységük, amibe csak azért ölnek pénzt, mert élvezik: eljárnak focizni, összeülnek a kocsmában a haverokkal,
Viszont a kutya az egy dolog: cuki, interaktív, meg lehet simogatni, visszahozza a labdát, ugat, ha nagy gáz van... viszont próbáltad már elmagyarázni bárkinek, hogy miért van szükséged egy harmadik akváriumra? :D
2015. febr. 1. 08:30
7/7 anonim válasza:
Nem kell az ilyen emberekkel foglalkozni, mindenki azt csinál a pénzével amit akar. Ha van hol laknod és megfelel, és van mivel dolgozni járni, és megfelel, és csak egy kutyára vágysz még, hát spórolj arra!
Én egy lóra gyűjtök már évek óta, az még drágább, mint egy kutya, még többe kerül, mint egy kutya, mégsem érdekel mit mondanak, mondjuk nem is nagyon szólhatnak bele, hogy mit csinálok, mert én döntök és nem más.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!