Foglalòt küldtem a tenyesztőnek, de nem tudom elhozni a kutyát . Ilyenkor mi van?
Ez így van, ahogy az előttem válaszoló írta. Semmilyen házirend nem tilthatja, ugyanis alkotmányos jogod, hogy állatot tarts.
Az más kérdés, hogy esetleg meggondoltad magad. A vásárlás után is mondhatnád, hogy adja vissza a pénzed, mert meggondoltad magad, és a "tenyésztőnek" kötelessége lenne akkor is visszaadni a pénzed és visszavenni a kutyust.
Idézőjelbe írtam, mert tenyésztő ilyet nem csinál, hogy rád tukmálja a kutyust.
Ha nagyon szeretnéd azt a kutyust, akkor vidd haza nyugodtan, nem kell engedélyt kérned a lakóktól, ha nem szeretnéd a kutyust, elbizonytalanodtál, akkor meg mondj egy határozott nemet.
ma 11:43
Nem nagyon fogynak azok a kutyák, úgy vélem.
Ha albérletben laksz,akkor ugye előtte tájékozódtál,hogy a tulaj engedi-e a kisállatot,nem pedig fordítva,hogy előbb hozod a kutyát?
Külónben én azt gondolom,ha nem jófejségből tartja a kutyát,akkor szerintem nem tenyésztő,hanem szaporító,aki azért tukmálja a kölyköt,hogy vidd-már-el,hogy szabaduljon tőle.
Egy igazi tenyésztő ha te nem hozod el a kutyust,akkor is el tudja adni másnak,mert esetleg vagy van neve,vagy egy fix kör által szájhagyomány útján átadva valaki,aki vásárol.
Azt hogy a foglalót bukod-e az az emberen múlik.
(Különben nekem jó szűrési módszernek a szülők és minden papírokon túl az,hogy van-e garancia a kölykökre.
Ha nincs,akkor esetleg bejátszhat hogy szaporító)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!