Melyik terrier fajta a legjobb?
Figyelt kérdés
2015. jan. 29. 14:50
1/12 anonim válasza:
A legjobb az amerikai pitbull terrier!!!
2/12 anonim válasza:
Osztán mégis mire legjobb? Különben nincs legjobb, a terrierek en bloc a legjobb kutyák szvsz. Ösztönerősek, makacsak, energikusak, ragaszkodóak, amilyennek egy kutyának lennie kell. Nekem különösen tetszenek a foxik, jack russellek, az airedale-ek, a staffik, pitek, bedlingtonok, de yorkie, westie vagy bullterrier nem kellene.
3/12 anonim válasza:
Mire?? Számomra egyik sem, nem szeretem a terriereket. De hogy számodra melyik a "legjobb", azt mi honnan tudjuk??
4/12 anonim válasza:
De amúgy nem igaz, ha a mai bullterrier olyan lenne, mint régen, akkor azt is szívesen tartanék, gyönyörű állatok voltak: [link]
5/12 anonim válasza:
4-es!
Ez sajnos sok fajtára igaz! :(
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik a legjobb! :)
2015. jan. 29. 15:23
7/12 anonim válasza:
Ha lakásba kell, akkor a yorksire terriert ajánlom. Nem hullik a szőre, allergia mentes haja van. Rendkívül intelligens, társasági kutya. Vidám kis bohóc, sok szabadidős programot is tudsz tervezni vele. Sokan nem is tudják, hogy ez a kis társasági kutya mire képes.
8/12 anonim válasza:
Most pit keverékem van. Imádom.
De ha egyszer majd lesz egy nagy testű kutyánk, az mellé szeretnék majd egy foxit, vagy jack russelt.
De a kérdés még mindig adott: MIBEN a legjobb???
9/12 anonim válasza:
A westie a legjobb terrier a számomra! Igazi kis bohócok, nem lehet őket nem szeretni.
10/12 anonim válasza:
Melyik jobb, a Porshe vagy a Range Rover?
Melyik jobb, a futócipő vagy a túrabakancs?
Melyik jobb, a vaníliafagyi vagy a marhapörkölt?
Nekem mellesleg Jack Russellem van. Nekem ő a legjobb. A többi Jack Russellről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!