Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek el kell altatni?...

Szerintetek el kell altatni? :' ( (többi lent)

Figyelt kérdés
Szóval van egy 11 éves németjuhász farkashibrid keverékem. Már őszül a szőre, rázza a hideg még a napsütéses napokon is pedig jó vastag szőre van, és barna szemei fekete pupillájának a színe homályos sötétkék, valamint már járni se nagyon van kedve.

2015. jan. 27. 16:15
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Vidd el állatorvoshoz,és majd ő megmondja.Szerintem senki nem fogja azt írni ide,hogy ölesd meg a kutyusodat.
2015. jan. 27. 16:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Állatorvoshoz kéne elvinni. Amíg eszik iszik, addig általában nincs nagy baj. A kora miatt járkálhat nehezebben. De mint írtuk, vidd el állatorvoshoz. Ne házhoz járó lódoktorral nézesd meg, hanem rendelőben!
2015. jan. 27. 16:22
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Így van, vidd állat orvoshoz.

De amíg az alapvető szükségleteit el tudja végezni és nincsenek nagy fájdalmai semmi szükség szerintem altatásra.Az, hogy már nem tud úgy szaladni a korral jár, fájnak az ízületei.

2015. jan. 27. 16:25
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Nos szomorú, de ha más nem az állatorvosod el fogja altatni, mert nem akarja hogy a kutyád tovább szenvedjen. Persze ha az orvosnak van szíve, természetesen a te beleegyezéseddel együtt. Ámbár jobb, ha egy kutya nem szenved tovább és túlesik a szenvedésén.
2015. jan. 27. 16:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Elviszem aztán kiderül. Köszönöm a válaszokat!
2015. jan. 27. 17:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Amiket leírtál, azok korral járnak, a kutyusod már idős. A remegés egy kicsit furcsa, de a többi normális. Az én 8 éves kutyusom szemének is ugyanilyen kékes fénye van, nem tudok mit tenni, lehet, hogy egyszer majd megvakul, de engem ez nem riaszt. A kutyák nagyon gyorsan alkalmazkodnak az új helyzetekhez, nem fogunk pánikolni, ha a hallására és a szaglására tud csak hagyatkozni.

És az is normális, hogy nem sokat mozog. Fáradékony, és valószínűleg az ízületei sem olyanok már mint régen.

Nézesd meg orvossal, de az, hogy idős, még nem ok arra, hogy el kelljen altatni. Szeresd, amíg még Veled van, és örülj neki, hogy nincs komoly baja.

2015. jan. 27. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
Minden képen meg kéne nézetned a kutyust egy állatorvossal. Szerintem a szeme szürke hályogos, de ez a korral jár és a nehezebb felkelés, lefekvés és járás is, nagy testet kell vinnie és az idő haladtával ez már nehezebb lesz neki! Ez az élet rendje, de ez nem feltétlenül azt jelenti hogy már altatni kellene! Szeresd nagyon! :)
2015. jan. 27. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:

A hályog normális, a nehéz mozgás normális. A hidegrázás kicsit fura, de talán csak már felborult a hőháztartása és egyszerűen fázósabb.

Vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel egész jól fel lehet tuningolni idős kutyákat is.

Mit mondott az állatorvos?

2015. jan. 28. 09:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :-)

Az orvos azt mondta hogy szürkehájogja van, de még nem lehet leszedni. A hidegrázása meg azért mert nem jó a vérkeringése. És azt mondta hogy kb 2 évet jósol még neki ha minden rendben megy. :-)

2015. jan. 30. 17:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Lesz az több is, ha jól tartjátok, hidd el nekem!
2015. jan. 30. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!