Szerintetek el kell altatni? :' ( (többi lent)
Így van, vidd állat orvoshoz.
De amíg az alapvető szükségleteit el tudja végezni és nincsenek nagy fájdalmai semmi szükség szerintem altatásra.Az, hogy már nem tud úgy szaladni a korral jár, fájnak az ízületei.
Amiket leírtál, azok korral járnak, a kutyusod már idős. A remegés egy kicsit furcsa, de a többi normális. Az én 8 éves kutyusom szemének is ugyanilyen kékes fénye van, nem tudok mit tenni, lehet, hogy egyszer majd megvakul, de engem ez nem riaszt. A kutyák nagyon gyorsan alkalmazkodnak az új helyzetekhez, nem fogunk pánikolni, ha a hallására és a szaglására tud csak hagyatkozni.
És az is normális, hogy nem sokat mozog. Fáradékony, és valószínűleg az ízületei sem olyanok már mint régen.
Nézesd meg orvossal, de az, hogy idős, még nem ok arra, hogy el kelljen altatni. Szeresd, amíg még Veled van, és örülj neki, hogy nincs komoly baja.
A hályog normális, a nehéz mozgás normális. A hidegrázás kicsit fura, de talán csak már felborult a hőháztartása és egyszerűen fázósabb.
Vitaminokkal, táplálékkiegészítőkkel egész jól fel lehet tuningolni idős kutyákat is.
Mit mondott az állatorvos?
Köszi a válaszokat! :-)
Az orvos azt mondta hogy szürkehájogja van, de még nem lehet leszedni. A hidegrázása meg azért mert nem jó a vérkeringése. És azt mondta hogy kb 2 évet jósol még neki ha minden rendben megy. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!