Nagyon kellene a segítség! Egy menhelyi kutyáról lenne szó. Szerintetek sikerül?
Két hete voltam először kint a menhelyen családommal, és már akkor megtetszett nekünk egy boxer.
Amit tudni kell róla:1,5-2 éves ivartalított szuka
A mai nap folyamán is kint voltunk,és elhatároztuk hogy örökbe fogadnánk, viszont az a baj, hogy a menhelyen van, senki sem meri kivinni sétálni, mi voltunk az elsők, mondta a menhelyi ismerősünk. Húz, rettenetesen, alig lehet lefogni, anya ötvenszer esett vele amikor kint voltunk sétálni. Ugrál, kiszakítja a kabátokat, de úgy ugrál, nem tudjátok elhinni, egyszerűen nem lehet normálisan kivinni. Folytós póráz van rajta mindig, de inkább megfullad a hülye. Nem lehet a közelébe menni, szegény annyira neveletlen.
De a természete elvarázsol minket, egy igazi szeretetbomba.
Panelba lakunk és van egy chin és csivava keverékű kan 8 hónapos kutyusunk és nagyon szeretnénk magunkhoz venni, de így nem fogjuk ha ilyen neveletle. A gyepmesteri telepről hozták a menhelyre, és valószínű azért adták le, mert ilyen.
Nem lehetne szerintetek a menhelyen valakivel beszélni, hogy nevelje meg a kutyát?
Panelba lakunk, és hát hogy ne törje szét a lakást.
Ez a kutya az álmunk.
Az ott dolgozók is mondták, hogy így senki sem fogja örökbefogadni, mert ilyen.
Nem hazudok , egy hétig minden nap mehkönnyeztem, hogy szegény milyen sorsot kapott az élettől.
Tudom hogy nem a legmegfelelőbb hely a panel, de valamennyire nagyobb helye lenne, mint egy négyzetméter, és természetesen minden nap foglalkozva lenne, nem mint a menhelyen. Megszeretném menteni azt a jószágot....a szívem szakad meg érte...
Tehát az az ötlet merült fel bennem, hogy nem lehetne-e a menhellyel beszélni, hogy neveljék meg, és akkor örökbefogadjuk.
Esteleg mit lehetne tenni az ügy érdekében?
A válaszokat nagyon nagyon nagyon köszönöm nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!