Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a jó berni pásztor kennel?

Melyik a jó berni pásztor kennel?

Figyelt kérdés
Nekem a Maglód-falvi tetszik a legjobban, de szeretném, ha jó tenyészeteket javasolnátok még.
2010. febr. 8. 16:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A képek csak azt bizonyítják, hogy mennyien vettek onnan kiskutyát, meg azt, hogy kb. minden 3.berni az országban egy helyről származik és ki tudja ebből mennyi rokon és később mely egyedeket pároztatták egymással a nem hozzáértők. Ez részben a te felelősséged is.
2011. máj. 29. 20:41
 22/29 anonim ***** válasza:

Amit a fotók bizonyítanak, az a vásárlás ténye, az elégedettségről a képek készülésekor még nem lehet nyilatkozni.

Tudod, amikor az üzletben megvesszük a számunkra tetsző terméket, akkor még nem tudhatjuk teljes bizonyossággal, hogy otthon használatkor mennyire felel meg az elvárásainknak, okoz-e majd csalódást, javításra szorul-e majd vagy sem. Sajnos egy kiskutyánál ez nem ilyen egyszerű, mert őt nem dobjuk ki, nem visszük vissza, ha gond van. Hiba pedig mindenhol becsúszik! Minél több a "darab", annál nagyobb a hibalehetőség!

2011. máj. 29. 20:59
 23/29 anonim ***** válasza:
23%
Nem a tulaj vagyok, csak egy nagyon megelégedett Bilber kutyus gazdija, aki rengeteget beszéltem a tulajjal,és tisztában vagyok vele mi, miért történik a kennelben,és meggyőződésem,hogy tökéletesen tartja,neveli kutyáit!Minden kutyának legalább olyan boldog kutyaéletet tudnék kívánni, mint amilyen életet biztosít ott kutyáinak!Rengeteg ember példát vehetne róla!
2011. máj. 30. 09:13
 24/29 anonim ***** válasza:
53%
Ez elég érdekes, mert láttam az első válaszánál kiírva a tulaj nevét, ami azóta eltűnt, valamiért névtelen akar most már lenni. Elég nagy véletlen lenne ugyanazon kérdésnél, ugyanolyan meggyőződéssel, ugyanannyi %-al rendelkező két különböző válaszoló. Ám meglehet, de nem túl nagy a valószínűsége!
2011. máj. 30. 11:06
 25/29 anonim ***** válasza:
68%
Úgy tűnik, nem én vagyok az egyetlen, aki látta a nevet.:))
2011. máj. 30. 11:08
 26/29 anonim ***** válasza:
0%
Én innen vettem kiskutyát, de NAGYON meg vagyok elégedve, sőt a tenyésztő mindig és mindenben segít a kutyus tartásában.Nagyon őrülök, hogy a Bilber Ranch-ról hoztam kiskutyát!!!
2012. ápr. 7. 07:52
 27/29 anonim válasza:
en azt nem ertem enyi kutyat h lehet eltartani ugyertem kaja oltasok es egyaltalan hol vannak ejszaka egy szobaban ennyi kutya?
2012. aug. 16. 12:26
 28/29 anonim ***** válasza:
31%

Kedves Csodálkozó!

Hát bizony nem könnyű feladat 100-120 kutyus ellátása. Egy napra csak húsból másfél mázsát esznek meg. Sőt az orvosi költség is tetemes pénz. Én ezért élek, dolgozom, hogy számukra mindent megadhassak! Szerencsére, nagyon sok ember van, aki segíti, anyagiakkal, és ennivalóval kutyáim ellátását, akik nagy része, még csak nem is az enyém, mert valaki kidobta, ezért fogadtam be!Helyük is van, nem kell attól tartani, hogy zsúfoltan a szobában laknak. Egy 120 négyzetméteres szín alatt vannak a kennelek, amik csak ha nem vagyok itthon, akkor vannak bezárva. Különben, a 3200 m2-es udvaron, és a hozzátartozó 2 ha-os gyepen lehetnek. Ha éppen melegük lenne, bemehetnek a saját tavukba hűsölni. De ha nem győztelek meg, ezzel sem, keress rá a neten a BILBER RANCH kennelre. Rengeteg fotót találsz a ranch életéről!/ [link] - De meg is látogathatsz, szeretettel látok minden kutya szerető érdeklődőt!

2012. aug. 16. 20:10
 29/29 anonim ***** válasza:
65%

[link]

Ezt a fotót a Facebookon "csak" 58-an osztották meg és 104-en lájkolták, magyarok és külföldiek egyaránt! A Bilber Ranchon készült. Nem úgy néznek ki a kutyák, mint akik szűk helyre össze lennének zárva!

[link] fbid=3492748924993&set=t.100001236764349&type=3&theater

2012. aug. 16. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!