Milyen ez a berni pásztor kennel?
Figyelt kérdés
Borbányasi Berni kennel ?2010. febr. 1. 17:14
3/7 anonim válasza:
héé az előbb valaki egy olyan kérdéstett fel hogy a kutyák tudnak-e masztizni !! :D
4/7 anonim válasza:
Hát, a honlap elég gagyi... A kutyái sincsenek fent, kiállítási, szűrési eredmények sem... Én nem vennék innen kutyát.
Vagy lehet, csak nekem nem tűnt volna fel? De pont a lényeget nem találtam sehol.
5/7 Akiteki válasza:
Szerintem felejtős. A honlap alapján. Semmi más nincs, csak hogy vannak kölykök.
6/7 anonim válasza:
ingyenes weboldal, talán olcsóbbak a kutyák ??
7/7 Akiteki válasza:
Attól, hogy egy oldal ingyenes, még lehet jó tenyésztő valaki.
Lényegesen egyszerűbb 5 perc alatt regisztrálni egy freewebre, mint egy rakat papírt kitöltögetni, ideoda küldözgetni egy önálló domain névért és fizetős tárhelyért.
Ennek a kennelnek az oldalán viszont semmilyen információ nincs sem a tenyésztőkről sem a kutyákról. Vannak és vannak kölykök (gondolom, mert a képek nálam nem nyíltak meg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!