Mit adjak az epilepsziás kutyusnak enni?
Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek milyen kaja lenne a megfelelő.
Neten sok helyen olvastam, hogy pl. a konzervkaják előidézhetik a rohamot. Ennek van valami alapja?
Köszi a válaszokat.
Persze, kap tabit. Meg kérdeztem a dokit is, hogy mit ehet. Ő is azt mondta, hogy bármit, amit szeret.
Csak most belefutottam a neten pár ilyen írásba és meg akartam kérdezni, hogy mennyi a valóságalapja.
Szerintem nyers hússal etesd, mert az a legjobb táplálék a számára. Hadd kérdezzem meg első: a csontot főzve adtad? Ha a csontot nyersen kapják, akkor az a rugalmassága miatt nem tudja kiszúrni a beleit, viszont ha főzve, az már igen! Mert a hőkezeléstől szilánkosra törik.
Az orvosban meg szerintem ne bízz meg, ha a tápot ajánlja, mert gondoljunk bele, kitől kapja a pénzt? A tápgyártótól, vagy a hentestől??? Na ennyi, és felejtsük el, hogy mire esküdtek fel...a mai világban a pénzre esküdt mindenki!!!
És én ezt úgy mondom, hogy nekem is máltaim van! :D De ha bővebb infót akartok erről olvassátok el a pata doki oldalát, ő a nyers etetés szakértője! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!