Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen jutalom falatot ajánlan...

Milyen jutalom falatot ajánlanátok Szálkás szőrű tacsinak?

Figyelt kérdés
Szeretném tanítani a kutyust és ehhez szeretnék jutalom falatot venni.... De nem tudom,hogy milyet..... A jutalom falatok fajta függőek,korfüggőek vagy egyik sem?
2015. jan. 23. 16:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Ami fontos, hogy ne száraz ételt használj, vagyis ne tápot és ne kutyakekszet, hanem valamilyen nedves ételt, virslit, sajtot, sonkát, belsőségeket, stb.
2015. jan. 23. 16:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Virsli, sajt, párizsi felkockázva, vagy Frolic négybe darabolva.

Az ilyen száraz szutykokat felejtsd el, amit rágnia kell a kutyának, meg eleve ezekből az előre gyártott jutifalatokból tanításnál olyan mennyiség megy el, hogy azt nem fizeted ki, hacsak nem vagy nagyon gazdag :D

2015. jan. 23. 17:02
 3/7 A kérdező kommentje:
A táptól és a kutyakeksztől baja lesz?
2015. jan. 23. 17:03
 4/7 A kérdező kommentje:
Mert eddig tápot kapott (+ normál kaját,maradékokat...)
2015. jan. 23. 17:05
 5/7 anonim válasza:
nem lesz baja.... csupán nincs olyan intenziv illata hogy motivalja a kutyakat a feladat elvegzesere.
2015. jan. 23. 17:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,remélem beválik!
2015. jan. 23. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Természetesen nem lesz baja. Még az sem szól ellene, hogy nem olyan intenzív a szaga, hisz a kutya nagyon is jól érzi az illatát. És egy motivált ebnek édes mindegy, hogy szárazat kap vagy sem. Míg táppal etettem, én is használtam gyakorláshoz és tanításhoz, ha más nem volt. A gond vele az, hogy rágnia kell, így több másodperc telik el, kizökkenhet a feladatból, vagy például a sajátom nem rágta, hanem egyben lenyelte, így többször megakadt a torkán. Semmi gond, kiköhögte, de ezzel még több idő telt el, illetve ha érzékenyebb a kutya, akkor máris kapott egy kis negatív élményt a tanításhoz. Szóval lehet tápot használni, valaki csak azt használ munkához, de azért jobb a nedves étel.
2015. jan. 23. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!