Kölyök kutyád van és játszik, de valaki félreérti, mit teszel?
Az én kölyökkutyám elég nagy méretű, így eleve jól meg kell válogatnom, melyik kutyához engedem oda. :-)
Amíg nincs morgás, nem avatkozunk bele. :-)
Ha parázós gazdával találkozunk, megyünk tovább. :-)
1. Az én kutyámra ne merjen rászólni senki!Még csak az kéne, hogy elrontsa valami idióta a kölyökkutyámat!
2. Ha szerintem a kutyám teljesen normálisan, életkorának, habitusának megfelelően viselkedik, miért változtassak rajta? Csak saját magamnak okozok ezzel gondot, hisz a jövőben könnyen meglehet, hogy ez még hatalmasat visszaüt. A kutya jó kommunikációját sosem büntetjük!
Egyszóval megpróbálok a másik gazdával beszélni, ha nem megy, akkor pedig egy életre elbúcsúzok tőlük.
Elmondod, hogy csak játszanak...Istenem, annyi ilyen gazdi van :)
"Bullterrierem van, ők látszólag félelmetesen játszanak, ezért csak haver kutyákkal engedem játszani, idegennel csak akkor, ha a gazdi ismeri a bullok stílusát, és a kutyámon is látom, hogy nem ijedt meg a másiktól. "
De ismerős!!! Bulterrier keverékem van, nekiálltak a körúton játszani egy bullterrierrel, egymást tépték,lökték, földhöz csapdosták de közben szinte röhögtek, a járókelők meg többen jajjgattak hogy verekszenek, mi meg összenéztünk a másik gazdival és sóhajtottunk :D Egy németjuhásszal is olyan morgást levágtak hogy zengett az utca, pedig csak játszottak.
Egy vizslás a minap agresszívnak nevezte a kutyámat, mert az egyet ráugatott a vizslájára játékból, na mondom akkor mi mentünk, a viszont látásra...
Arról már nem is beszélek, mikor bejönnek a futtatóra és két kutya összekap és ordítanak mint a fába szorult féreg, ahelyett hogy odamennének és szépen véget vetnének a ramazulinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!