Hogy gondozzam Westie kutyusomat?
még gondolom kölyök.az etetéssel kapcsolatban ami fontos:fél éves koráig napi háromszor kell ennie,utána már csak kétszer.én egy éves kor után is tartom a két étkezést.ne adj neki füszereset,erőset,édességet.persze nehéz ellenálni,de a csoki állítolag egyenesen méreg a kutyának.forrót,és hideget se kaphat.(hütőből mindig kicsit meg kell melegíteni.)csirke és nyúlcsont is tilos.én semmijet nem adok,csak műcsontot.tejet se szabad nagyon,van amelyik kutya birja,de általában hasmenésük van tőle.
ezenkivűl sokat kell vele játszani,rrászólni,ha rosszat csinál,mert ugye ő is terrier,és elég makacs fajta.ami még nehéz ügy az a szobatisztaság,én kutyapelenkát vettem,és mindig odatettem kaja után,meg amikor láttam,h keresi a helyet.mi kertesbe lakunk,itt azért könnyebb mint emeletesbe.szépen lassan kiszoktak,főleg,h jo idő van,nyitva van az ajtó.
még egy dolog:amig nem kapja meg az oltásait ne vidd ki az utcára,csak kézben.és más kutyákkal se nagyon találkozzon.bocsi,h ilyen hosszúra sikerült,remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!