Szuka ivartalanításának előnyei?
Figyelt kérdés
2015. jan. 15. 21:28
1/7 anonim válasza:
Nem lesznek nem kívánatos almok, nem lesz álvemhes, nem lesznek ivarszervi betegségei (petefészekrák vagy méhgyulladás pl)
2/7 anonim válasza:
Évente 2x 3 hétig nem kell beton és acél mögé zárnod, hogy meglepetés ne érjen. Nem kell a lakásban a röhejes bugyit rárakni, amit az első adandó alkalommal letép.
4/7 anonim válasza:
szuka kutyánakt holnap mütik: gyönyörü teremtés de nem szeretnék almot, higgadtab nyugodtabb lesz , más kuytákkal agresszivitást nem fog mutatni, szökni "talán nem fog" legalább a kanok után nem.
ivartalanitva van a kan kutyánk s teljes változás. hála a jo égnek,.
rosszat nem tudok mondani csak is jot
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz higgadtabb a kutya ivartalanítás után,nem változik tőle meg a viselkedése alapjában.A miénk is ivartalanítva lett pár éve,de ugyanolyan lökött,mint előtte,semmit nem komolyodott.De mindenesetre tényleg csak előnyös az ivartalanítás.Ráadásul utána kevesebb kaját is kell neki adni,mert könnyen elhízhat.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok-nem tudom,kinek nem tetszett a válaszom,de 3 ivartalanított kutya után tapasztalatból is,és kutyaetológusok-kutyások véleményének elolvasása után 100%-osan kijelenthetem,hogy nem változik a kutya személyisége :)
7/7 anonim válasza:
*Mármint nem mindegyiké,törvényszerűen. Előfordulhat persze pár kivétel,de ott sem lesz egetrengető változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!