Mik az előnyei egy tengerimalac ivartalanításának, és mennyibe kerülhet?
Szia! Nem tudom, hogy mennyire lenne kockázatos, de ha FONTOS az ivartalanítás, akkor én bevállalnám. De ívj fel több állatorvost is, akiről jót hallottál, és érdeklődd meg telefonon (csak a hívás díjába kerül), hogy adott helyzetben tényleg javasolt e az ivartalanítás, és az mivel járna. Ha kan malacod van, akkor szerintem nem lesz túl drága, meg veszélyes, de nősténynél már inkább az... (minden állatnál) Meg a hímek ivartalanítása olcsóbb is. Most ez "nem ide tartozik", de egy kandúr ivartalanítása 4000-10000FT között van, egy szukánál meg akár 20000Ft is lehet.
Kérdezz utána állatorvosnál, mert az a legbiztosabb! Én ezt tenném! :D
Szia!
a coci nemétől függ,és hogy milyen célból végzett a műtét.
Ha hím állat, akkor olyan 5000-7000 ft körül mozog gázos altatással. ha nőstény akkor 8000-9000 lehet (gázossal szintén).
ha viszont a nősténynek petefészek cisztája van...és ha az nagy,és nehéz kiszedni, mert közel van minden szervhez, hasfalhoz stb, az mg 2000ft körül rátehet a dologra..)
nekem volt 2 ivartalanított lányom, mindkettő cisztás műtét volt. az egyik nehéz volt, ő került 12000-be, a másik pedig könnyű, ő volt 9000.
A hímem pedig 5500-ért csinálták meg. de ezek már 1-3 évvel ezelőtt voltak. (egyet-egyet egy évben..így derültek ki a bajok..:( )
Az ELŐNYE, hogy kevésbé lesznek agresszívak, a hímek picit jobb szagot árasztanak, és tarthatod együtt a két nemet gond nélkül.
mivel sok állatot a petefészekciszta "öl meg", ezért hosszabb élettartamra várhatsz ha sikeres a műtét. sajnos az is jár altatási kockázattal bármennyire is vigyáznak.
Szóval ha muszáj, akkor muszáj.kell egy jó kondi, és egy jó orvos..
mellesleg megkérdezhetem mi a baj ami miatt erre kényszerülsz?
Szia!Fiú a kismalac.Egészségügyi okokból javasolták,de én nagyon parázok tőle.
Gyulladások szoktak nála jelentkezni,és azért alakul ki ez nála ,mert a kis buta fiúmalac elég gyakran dörzsölgeti magát ott lenn-ide-oda,és mindenféle szöszmösz rátekeredik neki ODA/ráadásul hosszúszőrű is a drága,és még szőr is tekeredik rá/
Utána meg elfertőződik.
Olyan kis dilo,de nem tudom,hogy mi legyen-melyik dolog jobb neki...mindenféleképp fog szenvedni?
Hát..ha minden nap kiszeded a péniszét, és megtisztítod, akkor lehet hogy nem kell átesned ezen a dolgon. szerintem attól még éppúgy dörgölni fogja magát, sajnos vannak olyan cocik akik hajlamosak erre.
(egyik ismerősöm cocija rendszerint felsérti a végbélzacsiját, és mindig le kell szedni az odarakódott piszkot. 2-3naponta kell megtennie.
de a coci jól van, mindig lekezeli betadine-nal, fertőzése még sosem volt. a coci 2 éves.
szóval szerintem ha nagyon félsz próbáld ki a naponta való ellenőrzést és tisztítást. ha ez beválik,és nem okoz terhet, akkor maradhat a hím állat igazi férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!