Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mik a legolcsóbb lakásban...

Mik a legolcsóbb lakásban tartható kutyák?

Figyelt kérdés
Én mopszra gondoltam, de bármit meghallgatok, lehet akár kistestű keverék is
2015. jan. 15. 15:31
1 2
 11/14 SzMHZs ***** válasza:
Sajnos, ha pl beteg lesz, egyik kutya sem olcsó. Érdemes vészhelyzetekre félretenni pénzt, ha hirtelen baleset vagy betegség előfordulna.
2015. jan. 15. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
76%
Mindenki de qrva álszent itt! Még hogy nem szempont, hogy olcsó legyen? Már miért ne lehetne? Ne kelljen sokat ápolni pl a bundáját, ne egyen sokat, ne legyen potenciálisan romboló típus... nehogy azt mondja nekem valaki, hogy lakásban ezek nem szempontok.
2015. jan. 15. 21:17
 13/14 SzMHZs ***** válasza:
Szempont, persze, de egy kutya attól kerülhet majd sok pénzbe, hogy alapjáraton olcsó lenne a tartása. Az én kutyám tartása se kerül sokba egyébként (spániel, nem rombol, nem eszik kimondottan sokat, a szőrét én gondozom), de az elmúlt fél évben rengeteg orvosi ellátást igénylő problémánk volt, jelenleg is hetente járunk orvoshoz, mert daganatgyanús. Kutyát nem kötelező tartani, fel kell mérni az anyagi lehetőségeket és úgy dönteni. És bele kell azt is kalkulálni, hogy váratlan nagyobb kiadás esetén megoldható-e a helyzet vagy kéregetni kell, itt a gyakorin házi praktikákat, távgyógyítást kérni, végső esetben végignézni, ahogy meghal a kutya, mert nincs pénz orvoshoz vinni. Sok ilyen volt már. Csak sokan azt hiszik (nem állítom, hogy a kérdező is, de nem tudjhatjuk), hogy kicsi kutya - kevés pénz.
2015. jan. 16. 08:29
 14/14 A kérdező kommentje:
én tudom hogy a lakásban tartható kutyák még sokkal többe kerülnek, (szőr gondozása, kevésbé szívósak, mert ugye álltalában társasági kutyáknak lettek tenyésztve, és nem terelőnek, stb).. Falun pl ahol a nagyszüleim laknak ingyen kaptak egy fajtiszta németjuhászt, még sose volt beteg, több kutyám is volt amúgy, de nincsen 250 ezer forintom
2015. jan. 16. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!