Melyik a legolcsóbb lakásban tartható, kisméretű, fajtiszta kutya?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 13:24
1/8 anonim válasza:
Szerintem a pincsi vagy a tacsi.
2/8 anonim válasza:
A legolcsóbb lakásban? Az a komfort nélküli szoba konyha.
A legolcsóbb kisméretű kutya pedig a menhelyi keverék fajtiszta kutya. Tuti nincs benne más, csak kutya.
3/8 anonim válasza:
A menhelyek teli vannak FAJTISZTA kutyákkal, kicsik, nagyok, kölykök, felnőttek...
Ha nem engedheted meg magadnak, hogy normális helyről vegyél FAJTATISZTA kutyát miért ragaszkodsz hozzá? Az ellátására és gyógyíttatására miből telne?
4/8 anonim válasza:
Fajtatiszta pekingi palotakutyát meg még másféle fajtatisztát, meg fajtiszta fajtánkívüli kistermetű kutyust menhelyen szerezhetsz be legolcsóbban. Ezek a kutyák is nagyon értékesek, persze nem pénzben mérve és csak egy szerető gondoskodó gazdira várnak.
5/8 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. Csak egy példa, milyen árak vannak: egy diszpláziaműtét 100-300 ezer Ft, az sem lehet olcsóbb, ha elütik és műteni kell.
6/8 anonim válasza:
Ők lakásba valók és sokukról nem tudni, miért tekergett: [link]
7/8 anonim válasza:
vagy keress még az expresszen kiskutyákat, amiket ingyen el lehet vinni, mert sokuktól később megszabadul a gazdi, ha nem viszik el a piciket. ( akiket ajándékba adnak többnyire kis mixek, de irtó cukik tudnak lenni):D én is pincsit akartam fajtatisztát, meg törzskönyv meg bla-bla-bla. és ahogy keresgéltem megakadt a szemem a kis csöppségemen és hazahoztam:D szóval szerintem az internet jó barát lehet, vagy tényleg egy menhely, mert olyankor megmentesz egy kis életet, nemcsak magadhoz veszed.:)
8/8 A kérdező kommentje:
értem, köszi a segítséget
2009. aug. 20. 18:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!