Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyának lehet banánt adni?...

Kutyának lehet banánt adni? Az én kutyám mindenféle gyümölcsöt szeret csak nem nagyon merek neki adni!

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 21:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyém szereti a banánt. :)
2010. febr. 6. 21:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Egészségére! Bármilyen gyümölcsöt adhatsz, az enyéim a görög- és sárgadinnyét nagyon szeretik. (a banánt pont nem)
2010. febr. 6. 21:29
 3/14 anonim válasza:
Az enyém (lány tacsi) mindent megeszik és ő is imádja a banánt:) egyedül a kutya kajákat nem eszi meg:P
2010. febr. 6. 21:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2010. febr. 6. 21:31
 5/14 anonim ***** válasza:
68%

én úgy gondolom,hogy a kutya ösztönösen tudja mit szabad és mit nem...ez olyan mint a kisbabák,ők is jelzik mikor mire van szükségük,csak aztán felnőnek és elfelejtik.

Az állatok is így vannak,nemhiszem,hogy enné ha tudná h baja lesz tőle.

2010. febr. 6. 21:40
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Kutyának bármit lehet adni mindent megesz,csak csöves csontot meg tejet ne...épp ez a különöss:D kutya meg a csont mint egy pár,de nem ehet..:Da tejtől meg hasmenése van...szval banánt ehet persze!:D
2010. febr. 6. 21:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egészíteném ki az előttem szólókat, hogy hagymát és csokit sem ehet, de gyümölcsöt teljesen nyugodtam adhatsz neki! Az enyém pont ma majszolt el egy zöldalmát 8)
2010. febr. 6. 22:01
 8/14 A kérdező kommentje:
Csak féltem hogy nehogy mennyen neki a hasa! Köszönöm a válaszokat most már bátrabban adok neki holnaptól ilyeneket!
2010. febr. 6. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet adni, de persze ne csak azt egyen, ne egyen annyit, hogy a saját, neki való kutyatápját ne egye meg :)

Mint vészjelzés még annyit, hogy olyanokat ne adj neki maggal együtt, aminek nagyon éles, hegyes magja van, például szilva, mert könnyen fölsértheti a gyomrát, szóval mindig vedd ki a magot! És vigyázz, nehogy ilyet találjon hullottan se, mert véletlenül lenyelheti a magot.

A enyém is mindent megeszik, szőlőt, almát, körtét,epret, barackot, málnát,a diót, mogyorót megtöri.

Szóval egész nyugodtan adj neki!

2010. febr. 7. 14:06
 10/14 A kérdező kommentje:
A dió és a mogyoró is jó ötlet!! Kutyusomnak kisebb bőrbetegsége van és e-vitamin fontos neki!Ez jó ötlet köszi!
2010. febr. 7. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!