Egy nap kb hány órát van egyedül otthon a kutyátok? Főként panelosok válasza érdekelne.
Ha a családból mindenki dolgozik akkor 8-9 órát tuti.
Mivel mindenki más időpontban megy el itthonról és érkezik haza.
8-10.
Reggel munka előtt levisszük, ha hazaértünk, akkor jelzi, ha mennie kell, este pedig addig sétálunk, amíg kedve van. Öreg kutya, ízületi gyulladással, sajnos már nem olyan mozgékony, mint régen.
Ha itthon vagyunk, akkor sem igényel sok mozgást, csak a fotel helyett a lábunknál fekszik.
Attól függ...
Hétköznap azt hiszem, 7.45 - től egyedül van kb. 8.15 - ig. Utána átvisszük nagyszüleimhez, onnan haza kerül 11.00 körül. Én meg jobb esetben 13.00 körül itthon vagyok, de ha több órám van, akkor 14.00 körül. Ráadásul vannak próbáim is, akkor 15.00 körül jövök, tehát változó. Estefelé szintúgy egyedül marad pár órát, szeret a család nézegetni a városban karácsonyi díszeket. :)
Hétvégén este van szintúgy egyedül, a nap többi részét anyával tölti, mivel vasárnap szoktam matektanárhoz járni, és kettőtől van lovas edzésem.
De pl. kedden (holnap) is egyedül lesz 16.30 - tól olyan 19.30. - ig, mert akkor is lesz edzésem, de anyáék eljönnek megnézni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!