Ki fog bírni 1 napot vagy valakit muszály szereznem mellé?
15-én fogjuk hazahozni a kis drágámat. Labrador-német juhász keverék. és most annyi gond adódott hogy rá egy hétre családi ünnepség lesz amire mi is hivatalosak vagyunk és emiatt itthon kéne hagyni, ha nem is egy teljes napra de szerintem neki még korai és nemtudok mit csinálni. A család többi tagjára nem.is számíthatok amiatt amit leírtam.
nagygond lenne szerintetek? mert ha minden cérna szakad akkor én itthonaradok vele csak fontos esemény lenne.
Tuskó leszek: kell a kutya? vágysz rá? ha igen, hidd el, ez lesz a legkisebb "áldozat" amit meghozol érte. arról már nem is beszélve, hogy én kézzel-lábbal a kutyám mellet szeretnék lenni, főleg az első napokban.
Más: nem lehet 1 héttel később elhozni?
nyugodtan hagyd otthon, 1 napot bármelyik kutyus kibír, 1 hét elég ahoz h megszokja a lakásotokat/házatokat, emiatt ne aggódj. esetleg ha olyan a kutyus h szeret ugrálni, rágcsálni, rongálni, akkor mindenképp csukd be z ajtókat, esetleg hagyj égve egy kislámpát ha késő délutánig maradtok, de mindenképpen menj el a nagyid születésnapjára!:)
ha nincs szíved otthon hagyni, esetleg kérdezd meg valamelyik barátodat/barátnődet h tudna-e rá vigyázni.:)
remélem sikerül megoldanod!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!