"Mi a francot mászkál itt a kutyájával? Nincs udvara? " Mit szoktál az ilyeneknek válaszolni?
Falun mentünk az úttesten, a kutyák ugattak. Az enyém nem, jött szépen mellettem.
Hosszasan kioktattak, majd megkérdeztem, hogy meddig mondják még, merthogy a kutyák annál tovább ugatnak, bár engem nem zavar.
Mivel 2 kisgyerekkel vagyok ilyenkor, nem küldhetem el a k anyukájába őket.
nekem is voltak hasonlo esetek. pl mikor kutyam kolyok volt es jardan setaltunk es egy oregebb ember usztiotta a kutyajat az enyemre.
meg olyan volt meg h az uton setalunk de megalt pisilni a kutyam es ugatak a kutyak. erre egyik haztol kiszolt egy ''kemeny uriember'' h vigyed inen a dogod mert ugatnak a kutyak. en csak annyit valaszoltam h ez nem dog. erre o h neki az. es akkor mondtam neki gyere ki ha ilyen nagy a szad vagy fogd be a pofad mert bemegyek erted.
Köszi a válaszokat!
"gyere ki ha ilyen nagy a szad vagy fogd be a pofad mert bemegyek erted."
Hát ez nem megy. A pasi egy nagy, dagadt állat, én meg egy átlagos nő vagyok. :)
a helyes válasz :
- mivel a te kutyád nem tud ugatni, reméled ,hogy az utcában lévő kutyáktól esetleg megtanul .
- mivel csak hollandul, vagy portugálul,esetleg japánul tud ugatni. most megtanítod magyarul is.
- a gyerekek az ugatást tanulják a suliba !
- a kutya speciális terápián van . és mivel vagy 5 millióba került , így naponta el kell vinned sétálni .
- nem bírsz vele, és megmutatod neki ,milyen sorsa lessz, ha nem fogad szót !
a lényeg , hogy legyél kicsit bohém, ne pörgesd fel magad, és legyél komolyan kicsit lüke :)
sajnosazemberekakikafalunélnek ( a kivételek már sokan vannak !) , szóval a maradék még nem érett meg arra ,hogy felvilágosítsd őket a modern kutyatartásról :) meg sem értenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!