Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi segít a bánatomon?

Mi segít a bánatomon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy lettek nekunk kiskutyák és ez csak véletlenul tehát nem volt eltervezve. Ezért el kell adni oket de olyan módon,hogy egy ilyen menhely félébe ahol adnak darabjáért 100 euro-t (500 osszesen) és már nagyon a szívemhez nottek és ahányszor csak ebbe belegondolok rogton sírhatnékom van.

A lényeg az,hogy erre a bánatra valami értelmes és hatásos választ várok.

Elore is koszi :)

2015. jan. 13. 19:51
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Ezen semmi más nem segít már, csak az idő. Tudom, hogy közhely, de sajnos így van. Nekem 3 napja halt meg a kutyám, borzasztóan szenvedek miatta, de sajnos nem lehet mit tenni. :(

Viszont, a jövőben ne kövess el ilyen hibát többet. Ivartalaníttasd a kutyádat. Ez a legjobb, amit tehetsz.

2015. jan. 13. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Menhelyfélébe és 100 eurót adtak értük?

Azok a kutyák vagy a fazékban fognak rotyogni, vagy továbbadják őket állatkereskedésekbe esetleg eladják őket a piacon a csomagtartóból, már ha megérik a céllálomásig.

Nekem is sírhatnékom lenne a helyedben, de gondolom az 500 euró egy kicsit vigasztal!

2015. jan. 13. 19:56
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Ez a menhelyféle 100 eurós történet nem hangzik jól, se legálisnak. Sírjál is, hallod, a kiskutyák is fognak.
2015. jan. 13. 19:59
 4/10 anonim ***** válasza:
63%
Az a menhely-féle nyilván egy illegális állatkereskedés, akkor csak a (nem kevés) pénz enyhíthet bánatodon.
2015. jan. 13. 20:01
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Az a menhely-féle nyilván egy illegális állatkereskedés, akkor csak a (nem kevés) pénz enyhíthet bánatodon.
2015. jan. 13. 20:03
 6/10 anonim ***** válasza:
88%

Mivan? Menhely nem fizet a befogadott állatokért! Te most vagy eladod a kutyát nagykereskedőknek és tényleg kínai éttermekben végzik, vagy teherautóra rakják és viszik ki Olaszországba, és csak reménykedhetsz, hogy túlélik azt az utat valahogy!

Gondolkodj már és ha eddig nem sikerült, akkor most legyél felelős! A kölykök miattad születtek meg! Azt ne mond, hogy nem láttad, hogy a kutya vemhes! Mert ha így van, akkor ott már nagy gondok vannak, hogy ennyire nem figyelsz szerencsétlen álltra! Ha pedig láttad, hogy vemhes, akkor miért nem ivartalaníttattad még z ellés előtt? De ha már miattad megszülettek a kölykök, akkor az a minimum, hogy többször oltva és féreghajtva, chippel ellátva, szerződéssel, ivartalanítási kötelezettséggel, ingyen adod oda őket a gondosan kiválasztott gazdáknak! Majd életük végéig nyomon követed a sorsukat! A szukát pedig egyértelműen ivartalaníttatod, hisz nem tudsz rá vigyázni.

2015. jan. 13. 20:03
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
Ivartalaníttasd a szukádat, és reménykedj, hogy a kicsik jó helyre kerülnek! Menhelyek nem kérnek és nem adnak pénzt a kölykökért. Nem lehet hogy egy szaporítótelepre készülsz beadni őket? Mit mondtak, miért adnak pénzt a kölykökért?
2015. jan. 13. 20:13
 8/10 anonim ***** válasza:
46%

Én ezt baromira nem értem. Mi az, hogy nem tudsz nekik gazdát találni!!!!?????? Ha nagyon akartad volna már lenne gazdija mindegyiknek. Nekem is van egy kis keverékem és simán meghirdettem, igaz nem azonnal, de pár hét után jelentkezett érte egy hölgy és oltásokkal, chipelve örömmel elviszi. Nem mindenki a fajta tiszta kutyákat keresi, elég, ha kiskutya helyes és jól gondozott, máris van gazdája, aki szeretni fogja.

100 eurót meg egyik menhely sem fizet egy kutyáért sem. Fizessen is érte meg még oltassa, chipeltesse is???? Egy menhelynek nincs erre pénze.

Biztos vagyok benne, hogy kereskedő fogja elvinni őket, és majd külföldön "öregbítik" a magyar kutyatenyésztők hírnevét. Gratulálok hozzá!!!!!

2015. jan. 14. 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:
81%
Ahol pénzért veszik át a kutyát nem menhely,hanem kutyakereskedő.Van is mit szomorkodnod,mert az ilyen helyre leadott kutyák nagy része elpusztul,védőoltás és egyebek hiányában.Tehát ha vėletlen alom,keresd meg a fajtamentésüket, inkább add azoknak.Pénz mondjuk nem lesz belőle.
2015. jan. 14. 09:10
 10/10 Akiteki ***** válasza:
87%
Semmi nem enyhíti, remélem még némi lelkiismeret-furdalás is betársul. A kutyádat pedig sürgősen vidd el ivartalaníttatni.
2015. jan. 14. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!