AmStaff vagy Boxer valo egy tizen evesnek?
Telen este bent aludna a kutyus,csak reggel lenne kint, setaltatni naponta 1-2orara el tudnam vinni.
A Staffi az azer tetszik mert igenyli a sportot, es en is sportolok.
A Boxer pedig a csaladszeretete, es az aranyossaga miatt tetszik
Aranyos? Minden kutya aranyos. A boxer egy nagyon szeleburdi, energikus, nyomulós fajta. Kinézetre aranyos, persze, de nekem az eddigi tapasztalataim miatt nem kéne boxer. Mikor sok kutya együtt bandázik, a boxerek játszanak a legerőszakosabban, letaposnak mindenkit.
Amstaffnak meg nagy mozgásigénye, sportolni tök jó lehet vele, de nagyon határozott gazdát igényel és méretéhez képest bivalyerős.
Amstaff!!!!
Tizenéves is bőven elbír egy amstaff-al, csak határozottnak kell lenni vele, én a 8. szülinapomra kaptam egy amstaff-ot, majd utána még egyet, rendszeresen járattuk kutyasuliba napi 4-5 órát futtattuk, rengeteg törődést igényel, és még egyszer mondom, gyerek is el tud boldogulni akár két amstaff-al is, csak úgy is kell hozzá állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!