Jó ez a méret amstaffnak?
Figyelt kérdés
5 hónapos szuka amstaff marmagasság:32 cm
súly:10 kg
Ekkorának kéne lennie?
#amstaff #mémret
2015. jan. 6. 16:45
1/5 anonim válasza:
Szerintem jó. Mármint, nem volt soha amstaffom, de egy szuka kutya marmagasságának felnőtt korában 43-46 cm-nek kell lenni kb. A súlyának meg 30 körül, szóval szerintem jó.
Miért, milyennek látszik a kutyád? Soványnak, vagy kövérebbnek? :)
2/5 A kérdező kommentje:
csak kérdezem , mert voltam kutya futtatón és ott egy 8hónapos amstaff 2x akkora mint ő
2015. jan. 6. 16:51
3/5 anonim válasza:
Ha rendesen eteted, mármint úgy ahogy ilyen korba kell, akkor a súlya jó. Hát, a 3 hónap is valami. Az is szuka kutya volt?
Lehet hogy pár hónap alatt a te kutyád is akkor lesz, nem lehet tudni. De szerintem ez egy jó méret egy amstaffnak. Még fog nőni, lehet hogy később, de még legalább 10 centit biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. jan. 6. 22:01
5/5 anonim válasza:
Attól függ. Az enyém 3 hónaposan kerek 7 kg volt, de neki a szülei is nagyobb darabok. Mostanában úgy vettem észre mennek össze a staffik, lassan már staffbull méretű kutyákat visznek a kiállításokra... Egyébként meg nem a súly számít, hanem hogy arányos legyen. A bordáinak kitapinthatónak kell lennie, de szemmel nem láthatónak, és amíg fejlődik amúgy is szerencsésebb ha inkább sovány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!