Kutyám fogkövét le kéne szedetni de az altatástól félünk hogy felébred vagy nem mit csináljunk belevágyjunk?
Bichon havanese mini fajtájú
7 éves
Epilepsziás
Megműtsük vagy nem?
Bichon havanese mini=szaporított bichon havanese keverék.
És igen,szerintem műttesd meg.
A durva fogkőtől begyullad az íny, baktériumtanya lesz belőle ami bekerül a véráramba és károsíthatja a szerveket..
Én vesebeteg kutyámat 16 évesen altatták foghúzáshoz, propofol nevű altatóval és rögtön fel is ébredt utána. Kérdezz rá a dokinál.
Jó állatorvost kell keríteni, ennyi. Az én dokim másfél kilós, öreg, reszketeg csivavákról szedi le a fogkövet gond nélkül.
Egy rossz fog tényleg nem csak pocsék kellemetlen és fájdalmas, hanem nagyon komoly, akár halálos fertőzések forrása is lehet. Én most az ősszel csináltattam meg a 9 éves Jack Russellemnek, mert már olyan büdös volt a szája, hogy förtelem. Élénkebb lett azóta, nem büdös, és nagyon jó, hogy túl vagyunk rajta.
Tájékozódj (ha máshonnan nem, a rendelőben a többi gazdától), hogy mennyire jól altat a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!