Fül és farokvágás, miért?
Egy kutyát nem kívülről kell nézni hanem belülről, ahogy az embereket a doberman szerintem fölvágott fül nélkül is méltóságteljes kedves kutya, és ha van egy dobermanod akkor szerintem úgy is lehet szeretni ha épp nincs felvágva a füle vagy a farka, aki ilyet tesz annak kéne felvágni a fülét, hogy méltóságteljes kobold legyen.
Még akiknek így tetszik azok is tehetnének annyit hogy nem vágják fel a fülét, belegondoltatok már hogy az mennyire fáj neki?
Nekem nem kedves kutya kell hanem morcos kinézetű és kemény. Tárdat akarok nem riasztót de nekem ez a kinézet jön be. Az hogy szeretem az állatokat, nem jelenti azt hogy mind tetszik is! Te hazudsz ha azt mondod mindegyik állatért odavagy akárhogy néz ki! Én imádom a kutyákat, de fontos hogyan néznek ki! Azokat is szeretem akik nem tetszenek külsőleg csak ők nem kellenének nekem, azoknak majd lesz más gazdájuk! Mióta kialakult a dobermann azóta ilyen és nekem továbbra is így tetszik. Ha addigra nem lehet levágni a fülét mikorra nekem lesz lehetőségem venni akkor nem lesz dobermannom. Továbbra is szeretni fogom de tetszeni nem fog...
Amúgy a természet is gonosz amikor farkatlan kutyák születnek?
Vagyis ami egy sok évvel ezelőtt élt sintérnél funkcióval bírt,az most is jó.
Nem értem,hogy egy csonkított kutya miért jobb munkára,mint egy csonkítatlan?
A dobermannokat pl.a belga juhászok,német juhászok kenterbe verik munkában.Hogy is van ez?
valamit félreértettél. Senki nem mondta, hogy a kupirozott kutya jobb munkára.
Valóban a malik nagyon jók, a németjuhászoknál vannak fenntartásaim. de egy jó kezekben lévő, jól képzett dobermann is gyönyörüen dolgozik.
A sintérről meg csak annyit, hogy ha nem lett volna, egy csodálatos kutyával lenne szegényebb a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!