Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fül és farokvágás?! [Dobermann]

Fül és farokvágás?! [Dobermann]

Figyelt kérdés

Most hallottam hogy a Dobermannoknak vágni szokták a fülét és a farkát.

1. Eredetileg a Dobermannak ha nincs vágva akkor milyen a füle? És milyen a farka?

2. Mire jó ha levágják neki?!

Ezt nemtudom megérteni =|

2010. aug. 1. 14:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
14%

Semmire se jó,az emberek hülyesége.

[link]

[link]

Ezek a képek bemutatják milyen vágás nélkül.

2010. aug. 1. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Ilyen ha nincs vágva a dobi füle...

De egy dobermannak sztem az az egyik ismérve,hogy hegyes álló fülei vannak és csonka farka!Neki(kutya) nem jó,de nem is rossz...,szóval nem árt neki=)

2010. aug. 1. 14:31
 3/13 A kérdező kommentje:

azt olvastam, (utánanéztem) hogy nem fáj nekik a fül és farokvágás. a kötés zavaró, de a vágásnál alszanak egyet...

nemtudom, én tenyésztőknél is csak fül és farokvágott kutyával találkoztam, szerintem is szebb úgy. De én magam, ha nemlenne alapból csonkítva a kutya nem csonkítanám meg...

2010. aug. 1. 14:35
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kis korban szokták,pár naposan...Szóval ha már elhoztad amúgy is túl nagy lenne hozzá...
2010. aug. 1. 14:38
 5/13 Allison ***** válasza:
53%

Miért mit hittél eddig? Hogy hegyes füllel meg kicsi farokkal születnek (najó ilyen fajták vannak de nem a dobi)? :D

A dobermannoknak kezdetektől így csinálják, és ezért szokták meg így az emberek. És régen nem volt ám kényeztetés, lenyisszantották aztán kész mégsem lett semmi bajuk. Most modern eszközök vannak, altatás, lézer anyám kínja, most sem lesz tőle semmi baja a kutyának, csak szép lesz mint egy igazi dobermann és nem olyan szörnyűség mint amit az első belinkelt. Lehet lepontozni.

2010. aug. 1. 14:45
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__878378-tilos-..

Szerintem egy dobermann igenis nézzen ki már vágott füllel-farokkal. Amúgy úgy néz ki, mint egy kopó. Most majd jönnek a lepontozások, meg az állatvédők, hogy nekem jó lenne, ha levágnák az ujjamat...stb.

2010. aug. 1. 15:07
 7/13 A kérdező kommentje:
Allison én azthittem alapból ilyen fajták :)
2010. aug. 1. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Te jó ég!! Írdd be a google keresőbe azt, hogy dobermann és válogathatsz az alcímek és képek közül.
2010. aug. 1. 16:47
 9/13 anonim ***** válasza:
5%
valójában a dobi harcikutya, és azért vágják a fülét, és farkát, h kutyaviadalokon ne sérüljön meg.
2010. aug. 1. 18:17
 10/13 Allison ***** válasza:
100%
Tévedsz utolsó, a dobarmann nem harcikutya és sosem volt az. Azért tenyésztették ki hogy megvédje a gazdáját akinek sok haragosa volt, lévén adóbeszedésből is élt, és sokszor nagy pénzek voltak nála. Azért nézz már utána mielőtt butaságokat mondasz!
2010. aug. 1. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!