Átlagos energiaszintű kutya?
Átlagos menhelyi keverék? :)
Amúgy ez leginkább egyedfüggő, láttam én már hiperaktív francia bulldogot is, pedig arra aztán nagyon mondják, hogy milyen egy nulla a mozgásigénye, sőt, jó ha meg nem fullad két kör futástól. Egy almon belül is teljesen változó aktivitású kölykök vannak, nem lehet ezt a fajta alapján előre definiálni.
Ha mindenképpen fajtatisztát akarsz, akkor válassz kie gy hozzád illő fajtából egy megfelelően lassú egyedet, és légy vele boldog :)
Angol bulldog
Olasz agar (23 ora alvas 1 ora rohanas filingu kutya) egesz nap elvan bent es havereszik es fekszik az agyban meg befekszik a takaro ala es kidugja az orrat es alszik :3
Az a gond ezzel az igénnyel, hogy a fajtatiszta kutyákat, pláne a nagyobb testűeket mind valamilyen aktív feladat elvégzésére tenyésztették ki, következésképpen az az ideális, ha nem lusták.
De amúgy valami más elképzelésed van a kutyáról, vagy csak ennyi, hogy ne kelljen se vele, se a szőrével foglalkozni?
Irtam neked hogy privatban mindent leirok de nem valaszolsz :p
De meg a basset hound is kivalo valasztas kopó letere :)
Azt értem, és nagyon bölcs dolog, hogy ezt figyelembe veszed :) Csak önmagában kevés ahhoz, hogy a kb. 400 fajtából rábökjünk neked egyre, ami majd véletlenül jó lesz.
Agarat nem akarsz, a bull típusúak tetszenek, hát akkor mégiscsak van valami elképzelésed azon kívül, hogy legyen nyugis, amit megoszthatnál velünk, és akkor kevésbé lövöldöznénk vaktában :)
Francia bulldog?
Egy fajtatiszta kutyát i is kell fizetni :) az olyan 150.000Ft alsó hangon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!