Halti tapasztalat?
Figyelt kérdés
Vennék haltit mivel a kutyám nagyon húz és ezért nem merem kivinni. jáger Gyula (tanárunk) mondta hogy megalázza a kutyát. hogy használjam?2015. jan. 10. 20:33
1/7 anonim válasza:
jelen ajánlani tudom
Magyar Vizsla kan iszonyu volt vele sétálni de ez nagy hatással bir rá. ajánlani tudom
2/7 anonim válasza:
nem alázza meg. akkora marhaságot. a fejre valo arra jo ha huzni kezd te visszafogod porázzal a fejét el fogja hajlitani ami kelemetlen neki és visszafogja magát idövel. nem alázza meg. az megalázás ha naponta elverem. de egy eszközre föleg ilyenre ilyet nem mondunk
3/7 A kérdező kommentje:
oksi akkor hányas kellene egy beagle keverékű kutyának? [link] kb. ekkora csak picit nagyobb és barna meg rohadt nagy ereje van. És ez fontos kérdés lenne: ha a kutyának nem tetszik az ami az orránál van azt le tudja húzni? nem erőltetem csak először biztos levenné magárol
2015. jan. 12. 18:14
4/7 anonim válasza:
nem eleve afeje és az orránál van nem szaabd levenni mert akkro sima nyakörv ennyi. arra valo hogy "relative kényszeritse a fej elforulására huzás esetén
6/7 anonim válasza:
vagy hármas érdemes lenne felprobáltatni boltba mert ha laza akkor szart se ér
psszolnia kell a fejre, különben az ornyergen lévö rész a szeméig felcsuszik
7/7 A kérdező kommentje:
oksi!
2015. jan. 13. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!