Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Halti tapasztalat?

Halti tapasztalat?

Figyelt kérdés
Vennék haltit mivel a kutyám nagyon húz és ezért nem merem kivinni. jáger Gyula (tanárunk) mondta hogy megalázza a kutyát. hogy használjam?
2015. jan. 10. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:

jelen ajánlani tudom

Magyar Vizsla kan iszonyu volt vele sétálni de ez nagy hatással bir rá. ajánlani tudom

2015. jan. 11. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
nem alázza meg. akkora marhaságot. a fejre valo arra jo ha huzni kezd te visszafogod porázzal a fejét el fogja hajlitani ami kelemetlen neki és visszafogja magát idövel. nem alázza meg. az megalázás ha naponta elverem. de egy eszközre föleg ilyenre ilyet nem mondunk
2015. jan. 11. 07:16
 3/7 A kérdező kommentje:
oksi akkor hányas kellene egy beagle keverékű kutyának? [link] kb. ekkora csak picit nagyobb és barna meg rohadt nagy ereje van. És ez fontos kérdés lenne: ha a kutyának nem tetszik az ami az orránál van azt le tudja húzni? nem erőltetem csak először biztos levenné magárol
2015. jan. 12. 18:14
 4/7 anonim ***** válasza:
nem eleve afeje és az orránál van nem szaabd levenni mert akkro sima nyakörv ennyi. arra valo hogy "relative kényszeritse a fej elforulására huzás esetén
2015. jan. 13. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

2 es méret!!!!

2015. jan. 13. 09:58
 6/7 anonim ***** válasza:

vagy hármas érdemes lenne felprobáltatni boltba mert ha laza akkor szart se ér

psszolnia kell a fejre, különben az ornyergen lévö rész a szeméig felcsuszik

2015. jan. 13. 09:59
 7/7 A kérdező kommentje:
oksi!
2015. jan. 13. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!