Kiskutyát találtam most a vízbe fagyva fog tudni még járni?
Figyelt kérdés
most az esti sétánál talááltam már itt van bent melegszik de a két hátsó lábát nem tudja használni nagyon nagy hidegek voltak mostanság kitudja mióta volt oda fagyva ma már nincs orvos holnap viszem mire számítsak ??2015. jan. 9. 20:22
1/10 anonim válasza:
megfelelo orvosi ellatas eseten szerintem biztos fog tudni ujra jarni. legalabbis remeljuk :-( szgeny kiskutya.. de legalabb jo ,hogy te talaltad meg es nem valami bunko ,aki ott hagyta volna .. vannak meg jo emberek :) remelem jol lesz a kutyus ,sok sikert !
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy nincs állatorvos, felhívhatod, megkérdezheted, mit adj neki, és mit csinálj! Mindenképp tartsd melegen!
3/10 anonim válasza:
Bármire. eleve nem tudni, hogy került a vízbe,azt sem tudod mióta volt ott, lehet, hogy traumás sérüléssel,de az is lehet hogyha felmelegszik akkor teljesen rendbe jön.
4/10 anonim válasza:
Szerintem rendbe jön neki, addig is dörzsöld, masszírozd neki egy kicsit, pár óránként ismételd. Meleg vizes palackokat tehetnél még mellé (tekerd be azért valami rongyba, ne közvetlenül a palackkal érintkezzen a kutya nehogy túl meleg legyen).
5/10 Hovarju válasza:
A fontos, hogy tartsd melegben.
Hívj fel egy állatorvosi ügyeletet, és kérdezd meg őket mit tudsz tenni a kutyáért holnapig, amíg el tudod vinni orvoshoz.
Eszik?iszik?
6/10 anonim válasza:
Micsoda csodálatos egybeesés!
7/10 anonim válasza:
Mindenre legyél felkészülve...lehet, hogy csak a fájdalom miatt nem áll rájuk és holnap erőre kap, de az is lehet, hogy amputálni kell, mert elfagytak. Egyébként hogy volt a vízben, csak a hátuljával?
Majd írd meg, hogy mit mondott a doki!
8/10 A kérdező kommentje:
igen csak a hátuljával volt a vízben..egyébként ma vittem az orvoshoz és tüdőgyulladása van de a lábára azért nem tud állni mert el van törve :( viszont a jó hír az hogy nézettem chipet és volt benne és a gazdik jöttek és vitték is haza szóval már otthon gyógyul :D
2015. jan. 10. 15:17
9/10 Hovarju válasza:
gratulálok. Megmentettél egy életet. :-)
A gazdák is biztos örültek a kutyának.
10/10 A kérdező kommentje:
igen nagyon örültek neki :D már azt hitték soha nem látják újra alig hitték el hogy az ő kutyájuk
2015. jan. 10. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!