Törpe, közép, vagy óriás schnauzer?
Figyelt kérdés
Melyik tetszik jobban?Miért?
+még 1 kérdés: Mind a hárommal lehet munkakutyázni (engedelmesezni)
2010. febr. 5. 19:55
1/10 A kérdező kommentje:
? (bocsi,a kérdőjelt kifelejtettem)
2010. febr. 5. 19:56
2/10 anonim válasza:
Közép vagy óriás és inkább a fekete. Nem szeretem a kicsi kutyákat sem a túl világos színt. Viszont régen jobban tetszett amikor még vágták a farkát meg a fülét. Nem szeretem cuki kutyákat, most meg olyan furcsa avval a hosszú hullámzó farkával. Már annyira nem szép így. Lehet lepontozni :D Engedelmesezni szerintem mindegyikkel lehet, de én óriásokat szoktam látni általában.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Még most is lehet vágni a farkukat.Nekem is jobban tetszik úgy.
2010. febr. 5. 20:04
4/10 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy leginkább az óriásokat tenyésztik munkára, ezért ők tetszenek a legjobban és szerintem munkakutyázásra is ők a legalkalmasabbak.
5/10 anonim válasza:
Tudom, de szerintem nem tartják ma már előnyösnek rövid farkat, fület, pedig hajkurásznák inkább az igazi állatkínzókat. :(
6/10 anonim válasza:
ÓRIÁS!!! A legkönnyebben kezelhető, de erős kéz kell hozzá is (mindhárom méretből ismerek néhányat) Ja és azért tetszik a legjobban, mert "az a kutya, amelyikhez nem kell lehajolni, hogy az ember megsimogassa". Elnézést a kiskutyásoktól, nem akarok bántani senkit. És nekem is van a nagy dög mellett egy tacsi... :)))
7/10 anonim válasza:
Én csak a törpéről tudok nyilatkozni!
Először is első kutyának semmiképp nem ajánlom!
Nagyon nehezen kezelhető kutya!Ha nem tanítják meg az engedelmességre akkor pedig képes harapni stb!
Nekem van egy törpesnacim.Hát volt vele nem egy gond..
De végre okos és engedelmes lett!
Hál' a jó égne:D
8/10 anonim válasza:
Óriás snaci!!! Só-bors! Igazi szépség. Rendkívül okos, nem ugat feleslegesen, könnyen tanul, él-hal a gazdiért. Nekem van egy pár, sosem csalódtam bennük. NEm öleb, szigorúan kell nevelni, de sohasem durván. A szukák talán szófogadóbbak, de ez sem általános dolog.
9/10 anonim válasza:
Nekem 2 közép snacim van. Az egyik 2 éves, vele most készülök engedelmességi vizsgára, a másik 8 hónapos, vele majd jövőre. Őrző védőzni is járok velük, a nagyobb nagyon szépen fogja már a kart. Nagyon okosak, bármit megtennének értem. Feltétel nélkül tudnak szeretni. Csak ajánlani tudom a közép schnauzert. Lehet lakásban is, de kint az udvaron is. Nekem kint vannak, bírják a nagy hideget is.
10/10 anonim válasza:
ÓRIÁS SNACIT! nagyon okos kutya,könnyen tanul,szeret mozogni,és jó házörző is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!