Milyen Handlert ajánlanátok egy Német dognak?
Van egy 8 hónapos szuka német dogom. Többször szerepeltettem kölyök osztályban, de Velem állandóan szórakozik. Nagyon el van kényeztetve biztos vagyok benne, hogy ezért is csinálja.
Handlert keresek hozzá, nem tudom milyen árban, ki, hogy dolgozik, de tudnátok ajánlani aki ügyes?
Győrben lakom.
Mert ebből könnyen azt szűri le a bíró, hogy nem tudod kezelni a kutyákat. (Ami igaz is.) Az olyanokat meg nem csak a bíró, hanem a többi kutyás sem szereti, ahogy a szomszéd meg a házmester sem.
Nem mellékesen ez is egy jó kapcsolatépítő móka.
Nagyon gyorsan kezdd el a kutyád nevelését, mert bazi nagyokat fogsz szívni, egy borjú méretű kutyával főleg.
Van jó pár handler aki tuti szívesen vállalná
pl.: Nagy Orsolya,Tóth Fanni,Mester Virág, Hajdics Dorottya, Sasi Kíra
Győrben én nem tudok egy handlert se, de van aki bevállalja hogy egy ideig nála lakjon a kutya, vagy javíts a kutyával a kapcsolatodon
Amúgy meg nem értem mi ez, hogy a bírók nem szeretik a handlereket, ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!