Nyáron a sétáltatást napi kettőre cserélni?
Napi séta mindig megvan, ezen kívül 2-3 óra foglalkozás. Közepes mozgásigényű kutya, ennél többre úgy érzem, nincs szükség.
Tudom, még messze van a nyár, de amint szünet lesz (gimis vagyok) szívesen vinném 2x sétálni (természetesen a meleg miatt kora reggel, majd este).
Félreértés ne essék, télen is vinném, ha lenne időm, de suli előtt nem igazán van, ráadásul 5-ből 3x nulladikom is van. De a napi egy mindig megvan, amint hazaértem a suliból, egyből szoktam vinni 1-1,5 órára.
Szerintetek jó lenne?
Bírom a kötekedő hozzászólókat, akik olyasmit is képesek kiolvasni, amit nem említettem. :)
Kertes házban lakom, nem panelben...
És szerintem nem kevés a napi egy. Hétköznap 1-1,5 óra, hétvégén 2-3 óra, leginkább terepen. Plusz 2-3 órát még itthon is fárasztom, játszok vele, futtatom, tanítom. Nap végére kellően el szokott fáradni.
Teljesen jó, ahogy és amennyit foglalkozol a kutyáddal! Nem baj, ha nyáron több lesz a séta :)
Bárcsak a kerti kutyák élete fele ilyen jó lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!