Köhögő kutya?
Idősödő bullterrier szuka.Amikor hideg volt,kint voltunk több kutyával egy nagy sétán,mikor ez a hideg szél fújt.Előtte semmi baja nem volt.Másnap elkezdett krákogva,rohamszerűen köhögni,váladék nélkül.Főleg ha kimegy a meleg szobából vagy felizgatja magát valamin.Állatorvos nincs elérhető.
Lándzsás útifű szirupot adok neki.Mit kapjon még?
Nyugalmi állapotban,bent a szobában ritkán jön elő a köhögés.
Először diagnózis!
Ha megfázás akkor acc húslevesbe hígítva, nekünk ezt javasolták az állatkórházba anno!
3-as vagyok.
Acc mehet ígyis-úgyis, az felszedi neki, ami letapadt. A 100-asból nekünk kétszer felet kellett adni (szóval 50 mg-ot) a 20 kg-s kutyánknak. Szóval egy fél tasak reggel és egy fél este. Én a kamillateába tettem.
50 kilométeres körzetben nincs orvos.Autó nincs,tömegközlekedés most nincs.Senki nem szállít kutyát még pénzért sem.
Az ismerősöm beparáztatott,hogy biztos szívbeteg a kutya,az övét is elvitte három hét alatt a betegség és az is úgy kezdődött,hogy köhögött a kutya.
ACC, méz, langyos folyadék volt a mi kiegészítő kezelésünk az antibiotikum kúra mellett.
Hétfőn már biztos találtok állatorvost.
Hívj fel telefonon egy állatorvosi ügyeletet.Mondd el mi a baj, biztos szívesen segítenek. Aztán ha hétfőig nem javul, vidd orvoshoz.
Jobbulást a kutyának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!