Szállítóketrec kérdés?
Szóval van egy szállítóketrec amit kinézztem fontos a mérete mivel autóba is szeretném teni. Nah már most ami ebben a linkben szerepel ketrec
Rákérdeztem és azt írták hogy az utólsó méret a magasság szóval a 60*43*50 (hosszúság*szélesség*magasság)
Nah már most egy másik oldalon is megtaláltam a ketrecet ahol máshogy vannak az adatok feltüntettve:
valaki tudna nekem segíteni?
Hogy most mi az igazság?
Ránézésre magasabb, mint amilyen széles, szóval szerintem a 60x43 lehet az alapja, és 50 magas. De ha nem az a méret, amit azok írtak, akitől rendeled, simán visszaküldheted; ha van egy kis eszük, még ki is fizetik a szállítás költségét, hiszen félretájékoztattak, nem a te hibád, hogy rossz a termék.
(Amúgy amit linkeltek gyártói oldalt, ott egy harmadik méret van, több centi eltéréssel ezekhez képest...)
Szóval szerintem írj egy emailt, amiben nagyon komolyan kifejted, hogy neked ez fontos, és tudják meg tutira, és kérdezz rá, hogy mi lesz, ha az ő félretátéjkoztatásuk miatt rendelsz rossz méretet, mert drága egy ilyen ketrec visszaküldése, és semmi kedved az ő hülyeségük miatt kifizetni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!