Nem fog fázni a németjuhász?
Szeretnék egy németjuhászt, de felnőttet. Már kialakítottuk a helyét, meg van a kenel, benne egy nagy méretű kutyaház. A kutyaházba egy bála hungarocellt raktunk, belülről meg farost lemezzel van burkolva. A bejáraton padlószőnyeg van,, hogy ne fújjon be a szél, és a ház téglalap alakú, így a másik fele teljesrn zárt.. egyik reggel bebújtam és látszott a leheletem. Ha itt éjszakázna a leendő kutyám, akkor nem fog megfagyni?
Eddig rövid szőrű kutyáim voltak, és lakásban voltak velem. Kinti kutya tartásban viszont nem vagyok jártas.
Nem tudom hol írtam azt, hogy ,, néha meglátogatom''.......
De ha tudni akarod munkára kell a kutya, és nem akarom elkényeztetni, mint a rövidszőrűeket! A legrosszabb tartási mód, az amikor egyszer kint van , egyszer bent.
A többieknek köszönöm a választ. :-)
A ház mérete nagy, alul hungarocell van, rajtaszintén padlószőnyeg. De ha tényleg ennyire jó a szalma, akkor rakok alá azt is.
Igaz vannak fenntartásaim a szalmával. A szomszéd nj. kutyája bőrbetegséget kapott a szalmátol. Így nem tesz alá semmit. Igaz neki kissebb a háza is.
Járőr kutya lenne. Mennie kell épületben is meg udvaron is. A fegyelmező munkát kell nagyon elsajátítania. Elkényeztetés alatt azt értem, hogy nem akarom hogy Ő is panel kutya legyen. A rövidszőrűeket mindig takargatnom kellett mert fáztak. Télen ruhákba csomagoltam amikor dolgoztunk a hidegben. Kenelben vagy kinti kutyaházba be se mentek, utálják. A kertben csak a kis dolgugat végzik el. Csak szivacson hajlandóak aludni. De sorolhatnám a végtelenségig. Egy szóval elkényeztettem őket.
A németjuhász végülis meglett. Tegnap hoztam haza. Nagyon jófej kutya nem fázik nem kényeskedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!