Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nem fog fázni a németjuhász?

Nem fog fázni a németjuhász?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy németjuhászt, de felnőttet. Már kialakítottuk a helyét, meg van a kenel, benne egy nagy méretű kutyaház. A kutyaházba egy bála hungarocellt raktunk, belülről meg farost lemezzel van burkolva. A bejáraton padlószőnyeg van,, hogy ne fújjon be a szél, és a ház téglalap alakú, így a másik fele teljesrn zárt.. egyik reggel bebújtam és látszott a leheletem. Ha itt éjszakázna a leendő kutyám, akkor nem fog megfagyni?

Eddig rövid szőrű kutyáim voltak, és lakásban voltak velem. Kinti kutya tartásban viszont nem vagyok jártas.

2015. jan. 2. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem fog fázni. A kutya bemelegíti a házát annyira, amennyinél már jól érzi magát. Ehhez megfelelő , tartalmas ételt kell adni neki a táli hónapokban.Sokat számít, ha nem túl nagy a ház mérete a kutyához viszonyítva.
2015. jan. 2. 22:24
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
Rakj bele egy fél bála szalmát.
2015. jan. 2. 22:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Bizony, a szalma jó ötlet, hőszigetel...
2015. jan. 2. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
53%
Azért, mert a német juhász nem rövid szőrű, még nyugodtan lehet veled is a lakásban is, amikor otthon vagy. Ennek a fajtának nem az az élete, hogy kint tartod az udvaron, és, ha eszedbe jut meglátogatod.
2015. jan. 2. 23:30
 5/8 anonim válasza:
70%
úgy birom itt kérdez valaki valamit és csak sértegetik az embert
2015. jan. 3. 00:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom hol írtam azt, hogy ,, néha meglátogatom''.......

De ha tudni akarod munkára kell a kutya, és nem akarom elkényeztetni, mint a rövidszőrűeket! A legrosszabb tartási mód, az amikor egyszer kint van , egyszer bent.

A többieknek köszönöm a választ. :-)

A ház mérete nagy, alul hungarocell van, rajtaszintén padlószőnyeg. De ha tényleg ennyire jó a szalma, akkor rakok alá azt is.

Igaz vannak fenntartásaim a szalmával. A szomszéd nj. kutyája bőrbetegséget kapott a szalmátol. Így nem tesz alá semmit. Igaz neki kissebb a háza is.

2015. jan. 3. 02:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Rengeteg kutya van egyszer kint, egyszer bent. Milyen munkára akarod? Az nem elkényeztetés, ha csak akkor van kapcsolatod egy munkakutyával, amikor "használni" akarod.
2015. jan. 3. 18:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Járőr kutya lenne. Mennie kell épületben is meg udvaron is. A fegyelmező munkát kell nagyon elsajátítania. Elkényeztetés alatt azt értem, hogy nem akarom hogy Ő is panel kutya legyen. A rövidszőrűeket mindig takargatnom kellett mert fáztak. Télen ruhákba csomagoltam amikor dolgoztunk a hidegben. Kenelben vagy kinti kutyaházba be se mentek, utálják. A kertben csak a kis dolgugat végzik el. Csak szivacson hajlandóak aludni. De sorolhatnám a végtelenségig. Egy szóval elkényeztettem őket.

A németjuhász végülis meglett. Tegnap hoztam haza. Nagyon jófej kutya nem fázik nem kényeskedik.

2015. jan. 8. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!